PEGI zareagovalo na NBA 2K20
NBA 2K20 Novinka PEGI zareagovalo na NBA 2K20

PEGI zareagovalo na NBA 2K20

Johny

Johny

2
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Jejich odpověď na e-mail hráče nepotěší.

Reklama

Na Twitteru se objevil příspěvek uživatele David_Bodor, který obsahuje vyfocenou e-mailovou zprávu PEGI, ve které organizace komentuje a ospravedlňuje rating hry NBA 2K20.

Podle PEGI hra neobsahuje simulaci nebo obrázky hazardních her jako takových, se kterými se můžeme potkat ve skutečných kasínech. Hra sice obsahuje mechaniky, které vám náhodně vyberou soupeře nebo výhru bez vsázení peněz, ale tyto mechaniky nejsou prý napodobeninou stroje v kasínu a proto je rating hry takový, jaký je.

Mimo to, jste si možná také mohli všimnout, že NBA 2K20 se na Steamu stala druhou nejhůře hodnocenou hrou. První místo si stále drží hra Flatout 3.

Flatout. Ne Fallout.

Podle skóre to však vypadá, že nebude trvat dlouho a NBA 2K20 se dostane na vrchol. Nebo bych měl spíš říct až na dno? Minulý týden byl rozdíl skóre v desetinných číslech. Dnes už chybí jen pár setin.

PEGI zareagovalo na NBA 2K20

Co se ale týká prodejů na Steamu, tak to je jiná. Steam Spy hlásí 200 000 - 500 000 vlastníků hry. Což když si vynásobíte i to minimum s cenou hry, je i tak celkem hezké číslo.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama