Persona 5 představuje drsňáka Ryujiho
Persona 5 Novinka Persona 5 představuje drsňáka Ryujiho

Persona 5 představuje drsňáka Ryujiho

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

18

Do angličtiny jej předabuje Max Mittelman.

Reklama

Atlus pokračuje ve vydávání videí, ve kterých nás seznamuje s jednotlivými postavami ze hry Persona 5 a pak hlavně s jejich anglickými dabéry. Máme tady tedy novou dvojici trailerů, ve kterých se nám předvedou Ryuji Skamoto, jako postava ze hry, a Max Mittelman, jako jeho dabér.

Abyste se ale neztratili, kdo je onou třetí důležitou postavou Persony 5, trochu si Ryujiho představíme. Shujin Academy je domovem mnoha středoškolských studentů, ale také mladistvých delikventů. Asi nejznámější ztracená existence je samozřejmě Ryuji Sakamoto.

Ryuji měl slibně nastartovanou sportovní kariéru, která tragicky skončila zraněním v důsledku přetrénování jeho sadistickým trenérem Kamoshidou. S vidinou nulové budoucnosti ve svém milovaném sportu, se z něj stává sociální vyvrhel, který se bouří proti společnosti, díky které sám sebe vnímá jako poškozeného.

Ale i když si hraje na potížistu, má laskavé srdce a vždy klade na první místo fungování Fantomových zlodějů. Stručně řečeno, Ryuji je opravdový přítel, se kterým jde vždycky počítat, že vám kryje záda. Plus, mít v partě tvrďáka s maskou lebky je prostě úžasné.

Persona 5 u nás vychází pro PlayStation 4 a PlayStation 3 příští rok 14. února.

Úvodní trailer s Ryujim

Rozhovor s Maxem Mittelmanem

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama