Persona 5 v rychlém, ale přehledném traileru
Persona 5 Novinka Persona 5 v rychlém, ale přehledném traileru

Persona 5 v rychlém, ale přehledném traileru

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

1

Už to nebude trvat ani měsíc a hra bude na pultech našich obchodů.

Reklama

Jak už jste mohli zjistit z perexu, do vydání Persony 5 na západě už zbývá méně než jeden měsíc. Pro fanoušky série to není žádná novinka, ale protože se holt datum vydání blíží, připravil si Atlus úplně nový trailer, nazvaný Sizzle.

Persona 5 je o vnitřních a vnějších konfliktech ve skupině problémových mladých lidí, kteří ještě k tomu žijí dvojí život. Přes den to jsou typičtí, obyčejní tokijští středoškoláci, kteří navštěvují výuku, po škole mají další mimoškolní aktivity anebo si přivydělávají formou brigád.

Ale večer (ne, nebude následovat fráze o husté mlze a rybníčku Brčálníku) prožívají úplně jiná, fantastická dobrodružství. Získali totiž schopnosti z jiných světů a mohou vstoupit do srdcí lidí.

Tato moc pochází z Person, z takzvaného jungiánského pojetí sama sebe, svého "já". Hrdinové hry si musí uvědomit, že společnost vlastně nutí lidi nosit masky, aby dokázali ochránit svou vnitřní zranitelnost. Když tohle všechno ví, doslova okrádají ostatní o jejich ochranné masky a umožní jim konfrontovat je samotné s jejich vnitřním já. Naší hrdinové díky tomu probudí jejich vnitřní energie a používají ji, aby mohli pomoci dalším lidem v nouzi. Skupina Fantomových zlodějů se tak den za dnem snaží změnit svět, aby více odpovídal skutečnosti, a díky maskám mohou vidět pravou podstatu naší dnešní společnosti.

Persona 5 je už nyní k dispozici pro PS4 a PS3 v Japonsku, ale v Evropě vychází až 4. dubna.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama