Persona 5 zve na návštěvu Velvet Roomu
Persona 5 Novinka Persona 5 zve na návštěvu Velvet Roomu

Persona 5 zve na návštěvu Velvet Roomu

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Pojďte se kouknout, co všechno vám Igor a dvojčata dovolí v sametové místnosti dělat.

Reklama

Máme tady druhý trailer ze série trailerů, pojednávajících o herních mechanizmech chystané Persony 5. A zaměřuje se na nic menšího než oblíbený Velvet Room. Pro ty z vás, kteří nevědí, o co jde, trochu si tuhle herní featuru představíme.

Někdy, když náš hlavní protagonista Persony 5 usne, nezdají se mu sny jako normálnímu japonskému středoškolákovi. Někdy je prostě transportován na místo, které existuje mezi snem a realitou, mezi duchem a hmotou. Je to místo, které osud připravil tak, aby vypadalo jako vězení. Místo, kde obětujete sílu příšer a kde bude moci šéf Fantomových zlodějů objevit svůj pravý a úplný potenciál. Připravte se opět pozdravit Igora, protože Velvet Room je zpět!

Sametový pokoj je zvláštní oblast, kde si můžete se svými personami takříkajíc pohrávat. Zjednodušeně řečeno, v této místnosti můžete své persony, posbírané v Metaverse, upgradovat, můžete je přetvořit do podoby předmětů nebo je nechat podstoupit fúzi.

Představíme si rovnou asi tu nejmorbidnější funkci pokoje. Fúze umožňuje zničit jednotlivé persony a vytvořit z nich jednu novou a snad i silnější personu. Existují celkem tři způsoby, jak Persony spojit, základní fúze se provádí s jakýmikoli dvěma personami, které jsou při procesu spojení zničeny, zatímco u pokročilé fúze máte předem dané persony, které musíte spojit a vždy vyžaduje tři nebo více person. A je tady ještě jedna malá drobnost, o které je dobré se zmínit. Vaše persony musí být v procesu fúze gilotinovány, takže ačkoli je provedení obzvláště odporné, pamatujte na svůj ušlechtilý záměr, když dovolíte hlídačům Velvet Roomu, Caroline a Justine, spustit gilotinu a zničit vaše persony.

Třetí způsob fúze je síťová fúze, která umožňuje hráčům díky on-line funkci sloučit náhodně svou personu s nějakou personou jiného hráče.

Velvet Room ale nabízí další způsoby, jak spravovat své persony. Například můžete svou personu posílit tak, že obětuje (oběsíte) jinou. Persony zamknete v cele, aby se od sebe mohly naučit jak se lépe bránit a jak snížit své slabiny. A taky je můžete "transformovat" pomocí elektrického křesla do podoby užitečného předmětu nebo nějakého kusu vybavení. Můžete si je tady také zaregistrovat a pak je přivolat z kompendia.

Ačkoli může Velvet Room vypadat jako vězení, je to důležité místo, ve kterém je dobré strávit nějaký čas a nechat v něm persony přežívat. Dovnitř se sami dostanete kdykoli během dne nebo noci nebo během procházení Paláců přes portál, vypadající jako dveře do vězení.

Persona 5 v Evropě vychází pro PlayStation 4 a PlayStation 3 už 4. dubna.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama