Pete Hines opouští Bethesdu
Starfield Novinka Pete Hines opouští Bethesdu

Pete Hines opouští Bethesdu

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

5
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Ve firmě strávil 24 let.

Reklama

Šéf publishingu a jeden z nejviditelnějších čelních představitelů Bethesdy Pete Hines oznámil svůj odchod do důchodu. V americkém herním vydavatelství, které společně s celým Zenimaxem v roce 2020 odkoupil Microsoft, strávil 24 let. Přes různé pozice se Hines postupně vypracoval až na zmíněnou pozici Head of Publishing.

V níže přiloženém vyjádření, které Hines zveřejnil na sociální síti X, se ohlíží za svou kariérou v Bethesdě, která dle jeho slov vyvrcholila nedávným vydáním Starfieldu, jehož úspěšné uvedení považuje za ten správný čas k odchodu. Zároveň děkuje za podporu a vášeň všem zaměstnancům, fanouškům a celé komunitě, která se okolo her od Bethesdy postupem let vytvořila.

Hinesovi za jeho dlouholeté služby samozřejmě prostřednictvím svých oficiálních kanálů podělo také vedení samotné Bethesdy, které mu popřálo všechno nejlepší do jeho nové životní etapy. Formální rozloučení Bethesda doplnila také vtipnou omluvenkou.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama