Phantasy Star Online 2 zamíří na PS4
Novinka Phantasy Star Online 2 zamíří na PS4

Phantasy Star Online 2 zamíří na PS4

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

4

PlayStation 4 verze populární onlinovky Phantasy Star Online 2 má vyjít v roce 2016.

Reklama

Společnost Sega oznámila vydání hry Phantasy Star Online 2 také ve verzi pro PlayStation 4. Služba by měla být spuštěna někdy v roce 2016, ale prozatím pouze v Japonsku.

Tvůrci slíbili, že v září na Tokyo Game Show bude možno vyzkoušet Phantasy Star Online 2 přímo na konzoli PlayStation 4.

Dále Sega také potvrdila nejnovější expanzi jménem Reborn: Episode 4, která vyjde v roce 2016 a dostane úplně nové logo. Datum vydání by patrně mohlo být stejné, jako vydání PS4 verze. Zda bude nabízet i tuto expanzi zůstává záhadou, ale je to přinejmenším pravděpodobné.

Free-to-play online RPG Phantasy Star Online 2 bylo poprvé uvedeno na trh v Japonsku již v roce 2012 a to pouze pro PC platformu. Rok nato následovala i PS Vita verze a v loňském roce jsme se dočkali také oznámení ohledně chystané lokalizace pro západní trh. Od té doby je bohužel ticho po pěšině.

Přitom až tak velký problém by to totiž nemusel být, protože verze hry pro jihovýchodní asijský trh, které vydává společnost Asiasoft, již angličtinu nabízí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama