Novinka Phantom Abyss dorazí do předběžného přístupu v červnu

Phantom Abyss dorazí do předběžného přístupu v červnu

Ondřej Partl

Ondřej Partl

Platformy Windows PC

Devolver nám naservíruje zajímavou dobrodružnou asynchronní multiplayerovku.

Reklama

Vydavatelství Devolver Digital je známé pro to, že zaštiťuje různé menší videoherní projekty, které jsou ovšem častokrát velice zajímavé.

Mezi takové tituly se pak řadí i prvotina od malého studia Team WIBY - Phantom Abyss, která nabídne asynchronní multiplayer, kde se hráči vydají do procedurálně generovaných chrámů, kde musí získat prastaré relikvie.

Pokud jste ovšem někdy viděli Dobyvatele ztracené archy, tak pravděpodobně víte, že zisk takových relikvií není jednoduchý, protože na vás čekají různé nebezpečné pasti, kdy navíc budete mít vždy jen jeden pokus projít daný chrám.

Ve snažení vám ovšem může pomoci až 20 "fantomů" ostatních lidí, kteří zaznamenávají jejich pokusy a chyby. Jistou formou pomoci jsou i různá božská požehnaní, která vám za nasbírané poklady mohou propůjčit různé schopnosti, jenž vám průchod chrámem usnadní.

Pro podporu sociálního aspektu hry pak můžete kódy daných chrámů sdílet s vašimi přáteli, aby se také mohli pokusit o zisk vysněné odměny a poučit se z vašich chyb.

Autoři společně s vydavatelstvím před pár dny oznámili, že titul se podívá do předběžného přístupu příští měsíc, tedy v červnu.

Naleznete ho na Steamu, kde si jej lze přidat do seznamu přání.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama