Phasmophobia dostane příjemné změny a novinky
Phasmophobia Novinka Phasmophobia dostane příjemné změny a novinky

Phasmophobia dostane příjemné změny a novinky

Ondřej Partl

Ondřej Partl

Platformy Windows PC

Duchařská záležitost se opět rozšíří.

Reklama

Duchařina Phasmophobia od studia Kinetic Games (aktuálně složeného už ze čtyř členů, původně titul tvořil jediný člověk) se stále nachází v předběžném přístupu, což znamená přísun různých novinek a aktualizací.

A právě skrze dva vývojářské deníčky nám bylo představeno, na co se v blízké době můžeme těšit.

Jednou z klíčových novinek tak bude přidání týdenních výzev (dorazí s updatem "Custom Difficulty"), kdy pokud se je hráčům podaří splnit, získají dodatečné finance, přičemž s postupem času budou přidány i další odměny.

Velké novinky se ovšem odehrají i v samotném herním menu, které bude kompletně přepracováno, což by mělo usnadnit navigaci skrze různé záložky.

S tím se ale pojí i přidání ID karet pro váš profil, které umožní jasně identifikovat různé komunitní role, ale v budoucnu také nabídnou možnosti úprav na základě vaší prestiže.

Kromě toho dorazí dva nové typy duchů, kdy jeden z nich by mohl být upírský Moroi, ale konečně také možnost nahlašování hráčů.

Zároveň se pomalu můžeme začít těšit na přepracované sanatorium Sunny Meadows, které sice bude menší, avšak nabídne větší diverzitu prostředí.

Phasmophobia je dostupná na Steamu za 11,59 eur (290 Kč).

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama