Phasmophobia obohacena o další větší aktualizaci
Phasmophobia Novinka Phasmophobia obohacena o další větší aktualizaci

Phasmophobia obohacena o další větší aktualizaci

Ondřej Partl

Ondřej Partl

Platformy Windows PC

Tentokrát jdeme tábořit.

Reklama

Při oslavách výročí duchařiny Phasmophobia bylo přislíbeno, že se kolem Halloweenu mohou fanoušci těšit na další větší aktualizaci, jenž přinese další dodatečný obsah.

Je proto příjemné vidět, že autorský tým Kinetic Games svým slovům dostál, což znamená, že aktuálně můžeme zkoušet novinky updatu s označením 0.4.0 a jménem Nightmare.

Ten nabízí třeba kompletně novou mapu střední velikosti - Maple Lodge Campsite, která nás zavede k blízkosti jezera, kde nalezneme různé stany či chatu. Tato mapa má být navíc detailnější a hustější než mapy starší, avšak v blízké době změnami projdou i ty.

Další novinkou je čtveřice nových duchů (Onryo, The Twins, Obake a Raiju), systém počasí a velice náročná obtížnost Nightmare.

A když už se bavíme o obtížnosti, tak všechny její úrovně podlehly velkému překopání, což by mělo zajistit zábavu jak nezkušeným hráčům, tak i vychytralým lovcům.

Změny se posléze dotkly i spiritistické tabulky, kdy nově v případě toho, že vám přízrak neodpoví, vám zdravý rozum spadne jen trochu. V případě odpovědi však klesne výrazně.

No a samozřejmě se nezapomnělo ani na opravu různých bugů, kdy na kompletní seznam se můžete podívat zde.

Phasmophobia je dostupná na Steamu za 11,59 eur (300 Kč).

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama