Phasmophobia představuje upravený plán aktualizací
Phasmophobia Novinka Phasmophobia představuje upravený plán aktualizací

Phasmophobia představuje upravený plán aktualizací

Ondřej Partl

Ondřej Partl

Platformy Windows PC

V září se můžeme těšit na modifikovatelnou obtížnost.

Reklama

Tvůrci hry Phasmophobia z týmu zvaného Kinetic Games nám dříve představili plány na nový obsah, který měl vyjít během tohoto roku, kdy se zde nalézalo přepracování postupu hrou, nové kusy výbavy a rozšířené možnosti úprav.

Na tento původní plán se můžete podívat níže.

Phasmophobia představuje upravený plán aktualizací

Nicméně autoři postupně nabrali zpoždění, díky kterému museli plány trochu poupravit, kdy nyní představili mapu novou a aktualizovanou.

Z ní poté můžeme vyčíst, že ještě během tohoto měsíce se dočkáme vydání patche 0.7, který přidá modifikovatelnou obtížnost, možnost nahlašování ostatních hráčů, ale také mapu Sunny Meadows, která nahradí aktuální lokaci blázince. Kromě toho nás čeká ještě několik věcí, které budou představeny s blížícím se vydáním.

Do konce roku poté ještě dorazí aktualizace, která dodá vylepšené efekty počasí, volumetrické osvětlení a zlepší optimalizaci.

Samotné přepracování postupu hrou poté bylo odloženo až do roku 2023, ale zase s ním budou přepracovány různé systémy, modely a animace, kdy to z pohledu vývoje bude zatím ta největší změna. Společně s tím také dorazí další výzvy, možnost upgradování výbavy a zmíněné větší možnosti úprav.

No a s blížícím se vydáním plné verze se ještě můžeme těšit na přepracování samotného strašení, kdy budou vyměněny modely jednotlivých duchů a přidány dodatečné efekty a interakce. Na řadu ale také přijdou nové lokace, přepracování těch starších a další kusy výbavy.

Phasmophobia představuje upravený plán aktualizací

Jak je vidět, tak tvůrce čeká ještě dlouhá cesta, ale snad se bude na jejím konci nalézat sladká odměna, kterou si užijí i samotní hráči.

Phasmophobia je dostupná na Steamu za 11,59 eur (290 Kč).

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama