Phasmophobia zažívá novou vlnu popularity
Phasmophobia Novinka Phasmophobia zažívá novou vlnu popularity

Phasmophobia zažívá novou vlnu popularity

Ondřej Partl

Ondřej Partl

2
Platformy Windows PC

Nový update přilákal zpět hromadu lidí.

Reklama

Ani se tomu nechce moc věřit, ale duchařský titul Phasmophobia bude brzy slavit první výročí. Hra během svého vydání v předběžném přístupu rozpoutala obrovskou vlnu zájmu, o které svědčí i aktuálních 255 063 uživatelských recenzí na Steamu.

Od té doby do ní vyšlo několik menších updatů, kdy na ten vyloženě velký jsme si museli počkat až do minulého týdne.

Tato nová aktualizace se jmenuje Exposition, přičemž do hry přidává několik zajímavých novinek, jako jsou dva dodatečné druhy duchů (pomstychtivý Goryo a dětský Myling) či tečkový projektor, jenž osvítí siluety místních paranormálních obyvatel. Kromě toho došlo na přepracování sprintu, opravení několika chyb a přidání dodatečných vizuálních efektů.

A fanoušci evidentně na tuto obsahovou nadílku dychtivě čekali, jelikož hra zaznamenala další velkou vlnu zájmu, kdy ji za posledních 24 hodin podle databáze SteamDB hrálo v jeden moment maximálně 62 448 hráčů, díky čemuž se Phasmophobia na několik chvil probojovala do deseti nejhranějších her na Steamu.

Aktuální rekord v podobě 112 717 lidí v jednu chvíli se tak sice překonat nepodařilo, avšak i tak se jedná o skutečně pěkné číslo, které by v budoucnosti mohlo být za pomoci dalších updatů zopakováno.

Phasmophobia zažívá novou vlnu popularity

Hru zakoupíte za 11,59 eur (300 Kč).

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama