Phoenix Point opět odložen
Phoenix Point Novinka Phoenix Point opět odložen

Phoenix Point opět odložen

Marek Vejborný

Marek Vejborný

Platformy Windows PC Xbox Xbox One

Je potřeba vychytat chyby a doladit hru.

Reklama

V roce 2017 se na Figu, což je crowdfundingová platforma, ve které může akreditovaný investor získat podíl z budoucích příjmů hry, podařilo vybrat 765 948 dolarů na vývoj hry Phoenix Point. Hra od Juliana Gollopa, tedy duchovního otce originálního X-COMu, je taktická/tahová strategie. Phoenix Point má nabídnout souboje s bossy a mutanty, kteří se během hry adaptují na vaši taktiku a vyvíjí se – mění se jejich vzhled, zbraně a výdrž.

V roce 2018 vývojáři ze Snapshot Games poděkovali Microsoftu, že jim poskytl zdroje a pomoc s vývojem portu na Xbox One. Je možné, že nyní mají s Microsoftem smlouvu a hra se nemusí podívat na PS4 nebo Nintendo Switch, ale to jsou pouze spekulace. Hra je tak přislíbená prozatím na PC a Xbox One.

Prostřednictvím videa na YouTube Julian Gollop vzkazuje fanouškům, že hru odkládá z letošního června na září. Důvodem je prý potřeba opravit chyby a doladit hru.

Není to poprvé, co je Phoenix Point odložen. První odložení proběhlo z důvodu, že vzniklo tak velké množství předobjednávek, že si tvůrci uvědomili, že očekávání od hry jsou obrovská. Proto se muselo rozrůst studio, a především i samotná hra.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama