Pikmin 3 možná na Switchi a odhalení RPG Reverse Collapse
Pikmin 3 Novinka Pikmin 3 možná na Switchi a odhalení RPG Reverse Collapse

Pikmin 3 možná na Switchi a odhalení RPG Reverse Collapse

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

1
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Windows PC Apple iOS Android Android

Dále Story of Seasons: Friends of Mineral Town, Tales of Crestoria nebo beta Genshin Impact.

Reklama

Pikmin 3

Třetí Pikmini vyšli poprvé na konzoli Wii U v srpnu roku 2013. Podle reportéra VentureBeat Jeffa Grubba ale tento díl vyjde na Switchi jako Pikmin 3 Deluxe.

Ve svém článku o hře Paper Mario: The Origami King Brubb napsal že: "Nintendo evidentně pracuje na dalších dílech hry. Intelligent Systems totiž pouze dohlížely na produkci Fire Emblemu: Three Houses od Tecmo Koei, protože na tom pracovali [pozn. redakce: měl na myslil Paper Mario: The Origami King]. A i další studia Nintendo budou v blízké době připraveny své hry. Najdete mezi nimi remasterery 3D Maria, ale mělo by se jednat také o Pikminy 3 Deluxe."

O výše zmíněných remasterech Super Maria a nově ohlášeném Paper Mario: The Origami King jsme vás informovali již letos v březnu.

A o čem jsou vlastně třetí Pikmini? Na nepřátelské planetě ovládáte armádu maličkých stvoření o velikosti cherry rajčátek. Dělají všechno za vás, staví, ničí překážky a bojují s nepřáteli. S novými i známými druhy Pikminů jste prozkoumávali bohatý a rozmanitý svět, k čemuž jste potřebovali i dotykovou obrazovku Wii U GamePadu. Tato funkce by jistě šla využít i na Switchi. Navíc šlo při ovládání Pikminů použít i ovladače Wii Remote Plus a Nunchuky, což opět evokuje možnost použití Joy-Conů.


Reverse Collapse: Code Name Bakery

Vydavatelská společnost X.D. Network a vývojáři z MICAteam ze Sunborn Games Technology vypustili první trailer a screenshoty z nově ohlášeného taktického tahového RPG Reverse Collapse: Code Name Bakery.

Titul má rozšířit univerzum Reverse Collapse, do kterého je zasazena i hra Girl's Frontline. Sunborn Network se tak víceméně vrací k původní Code Name: Bakery Girl z roku 2013, jen hru vylapšili o nové artworky, dabing, nové příběhy a nová herní mechanizmy. Tento remake nás blíže seznámí s propojením Girls’ Frontline a Code Name Bakery.

Příběh Reverse Collapse: Code Name Bakery se odehrává v době 30 let po událostech z Girls’ Frontline. Svět je sužován válkou a díky znečištěním Collapse Fluid jsou i problémy se zdroji. Během celosvětového poválečného procesu rekonstrukce, spolu začnou bojovat o výsledek projektu Three Goddesses nově vznikající Antarctic Union a Union of Rossartrism Nations Coalition (URNC).

Vy budete sledovat osudy operativce z MID (zpravodajská agentura z Antarctic Union), který je přepaden při plnění životně důležité misi v severním Kavkaze. Zachrání ho dívka se stříbrnými vlasy jménem Jefuty. Zde se ujmete jejich ovládání a budete čelit drsnému terénu, vojákům URNC a také neznámé organizaci, tahající za drátky. Díky hledání spojenců odhalíte obrovské spiknutí, označené kódovým názvem Bakery.

Reverse Collapse: Code Name Bakery se v současné době vyvíjí ve verzích pro Switch, PC (Steam) a smartphony. Bude podporovat angličtinu, japonštinu, korejštinu a tradiční a zjednodušenou čínštinu.


Story of Seasons: Friends of Mineral Town

Marvelous Europe Limited spustil možnost předobjednávky hry Story of Seasons: Friends of Mineral Town. Titul si teď můžete předobjednat na Xzone.cz, dále prostřednictvím eShopu Nintenda a zároveň jej sežene i na XSEED Games Store.

V Evropě bylo datum vydání hry (tj. 10. července) oznámeno již v březnu. V Severní Americe bude XSEED Games titul prodávat až od 14. července.

Populární simulace farmaření se s prvním dílem vrací na konzoli Nintendo Switch a oživí tak oblíbenou klasiku s vylepšenými vizuálními prvky a rozšířeným obsahem. Story of Seasons: Friends of Mineral Town je kompletním remakem původní hry se všemi okouzlujícími postavami, relaxačními aktivitami a známými příběhy, které potěší jak veterány, tak i nové zemědělce. Ať už jde o chov hospodářských zvířat, sklízení plodin, zamilování se nebo pomoc sousedům v nouzi, nabídne hráčům Mineral Town stát se součástí této komunity.

Do města vás pozve starosta Thomas a bude po vás chtít, abyste navštívili farmu, kterou kdysi vlastnil váš dědeček. Jenže ta už nevypadá tak dobře, jako v minulosti. Vzpomínky na idylická léta strávená v Mineral Townu se vám vrací zpět a okamžitě proto slíbíte obnovit pole a stát se součástí rušné venkovské komunity. Při této snaze se spřátelíte s lidmi z města a možná si najdete i romantického partnera.

Níže se můžete podívat na nový trailer a na novou sadu screenshotů s anglickou, německou, francouzskou a španělskou lokalizací.


Tales of Crestoria

RPG Tales of Crestoria sice patří do série Tales of, ale nabídne úplně nový svět se spoustou zbrusu nových postav, které společně navrhl hvězdný tým veteránu Tales of v čele s Mutsumi Inomatou a Kosuke Fujishimou, spolu s mnoha dalšími tvůrci.

Tales of Crestoria se odehrávají v represivní dystopii, kde s sebou každý občan musí nosit vševidoucí Vision Orb. Ten pak sleduje všechny zločiny, které člověk spáchá [Že by nový Psycho-Pass? pozn. autora].

Hra sleduje osudy protagonisty naivního chlapce Kanaty, který slepě přijímá veškerá rozhodnutí, způsobená díky Vision Orbů, a dále Miselly, odvážného sirotka, která brání Kanatu, aby díky svým rozhodnutím nedopadl špatně.

Kvůli strašlivým událostem z jedné osudné noci byla naše dvojice označena jako Transgressoři a odsouzeno k smrti lidovým hlasováním, systémem spravedlnosti, který tento svět řídí. Kanata díky tomu vystřízliví. Pak se náhodou setká s Viciousem, přezdívaným The Great Transgressor, který jim nabídne rozhodující volbu: vzít osud do vlastních rukou nebo nechat osud rozhodovat za ně.

Tales of Crestoria vyjdou celosvětově pro iOS a Android zařízení začátkem června.


Genshin Impact

Společnost miHoYo uspořádá ve 3 kvartálu tohoto roku závěrečný uzavřený beta test hry Genshin Impact. testování proběhne napříč několika platformám: PlayStation 4, PC, iOS a Android. Zájemci se mohou zaregistrovat prostřednictvím oficiálního webu hry.

Závěrečný uzavřený beta test nabídne kooperačním režim napříč platformami, který umožní uživatelům na PlayStation 4, PC, iOS a Android spolupracovat a přijímat různé výzvy a společně porážet nepřátele. ve finále se plánuje i Switch verze hry, ale doposud neznáme její ani přibližný termín vydání.

Genshin Impact je open-world akční RPG titul zasazený do obrovského fantasy světa Teyvat. Odlišovat od jiných podobných her jej má hlavně živý otevřeným světem, několik výjimečných postav, a boj a průzkum založeným na systému různých elementů. V neposlední řadě nabídne také poutavý příběh.

Níže se můžete podívat na prewiev video k prvnímu beta testu.

 

Zdroj: VentureBeat, Marvelous Europe Limited, XSEED Games, Bandai Namco, miHoYo

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama