pilotni-clanek
Blogy čtenářů Článek Pilotní článek

Pilotní článek

Daniel Kamenický

Daniel Kamenický

Včerejší 17 hodinou odstartovala na Zingu další nová část obrovské komunity a obrovského herního portálu - blogy! Nebudu se tu o tom dále zmiňovat,…

Reklama

Včerejší 17 hodinou odstartovala na Zingu další nová část obrovské komunity a obrovského herního portálu - blogy! Nebudu se tu o tom dále zmiňovat, protože to již jiní blogeři udělali za mě. Tak jak to udělali jiní přede mnou i já se pokusím slíbit dodávat nějáké informace, rozebírat témata, psát recenze, preview a mnoho dalšího. Určitě se zkusím co nejlépe vyrovnat hlavním redaktorům Zingu, co to jen půjde.

 

Proč to všechno? Chci si to prostě vyzkoušet, jaké to je, být v kůži redaktora. :) Zároveň chci zkusit vás čtenáře o něco obohatit, i když obohatit o něco čtenáře Zingu bude velmi těžké. Každopádně žádná cesta není rovná a já se s tím budu muset co nejlépe poprat.

 

Game on! Jump in! Let's do it! Jak chcete... Prostě a jasně "Jdeme do toho!".

Reklama
Reklama

Uživatelský článek

Uživatelský článek se řídí pravidly webu. Obsah vytvořený nebo nahraný uživateli v žádném případě nevyjadřuje názor provozovatele. Za obsah stránek vytvořený nebo nahraný návštěvníky neneseme žádnou odpovědnost.

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama