Pinballová Senran Kagura k nám dorazí letos v létě
Novinka Pinballová Senran Kagura k nám dorazí letos v létě

Pinballová Senran Kagura k nám dorazí letos v létě

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Platformy Nintendo Switch Switch

Peach Ball se bude v Evropě prodávat pouze digitálně.

Reklama

XSEED Games a Marvelous mají pro fanoušky série Senran Kagura velmi dobrou zprávu. Senran Kagura: Peach Ball konečně letos v létě dorazí na konzoli Switch do Severní Ameriky a do Evropy. U nás v Evropě bude k dispozici pouze digitálně, ale v Severní Americe se bude prodávat digitálně prostřednictvím Nintendo eShopu a krabicovou verzi půjde koupit v internetovém obchodě XSEED Games a u vybraných maloobchodníků. Cena je stanovena na 39,99 dolarů.

Asi by bylo fajn přiblížit příběhové pozadí Senran Kagury: Peach Ball a zmínit důvody, proč dívky odložily klasické zbraně. Důvodem je Haruka, šílená vědkyně z Homuřiny Crimson Squad. Díky svým experimentům dokázala připravit záhadnou směsi s neznámými účinky. Což je bohužel pro její shinobi kamarádky dost špatná zpráva, protože si pro svou experimentální laboratoř vybrala místní pasáž a své experimenty si nechává v koupelně. Po náhodném úniku látky infikuje pět svých shinobi kamarádek a zjistí, že je tato směs může přeměnit na zvířata. Aspoň mentálně.

Takže když Asuka, Yumi, Yomi, Ryona a Murasaki začnou na pasáži dělat problémy, vymyslí Haruka způsob, jak shinobi vrátit zpět do normálu. Tím prostředkem je mystický Peach Ball. Opakovaná aplikace na tělo subjektu může vrátit účinky experimentu zpět, což bude zcela na vás.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama