Plánované novinky a přídavky pro Among Us
Among Us Novinka Plánované novinky a přídavky pro Among Us

Plánované novinky a přídavky pro Among Us

Dominik Tománek

Dominik Tománek

3
Platformy Windows PC Apple iOS Android Android

Systém pro přidávání přátel, nová mapa a další.

Reklama

Among Us se stále drží v první desítce nejhranějších titulů na Steamu a vývojáři z Innersloth se o hru tedy logicky pravidelně starají a přidávají různé novinky. Nedávno jsme vás ostatně informovali o tom, že kvůli humbuku, který se okolo hry nečekaně strhl, došlo i na zrušení připravovaného sequelu. Nejnovější update žádné zásadní změny nepřinesl, tvůrci ale do hry přidali možnost anonymního hlasování v části, kdy hráči rozhodují o tom, kdo je Imposter. Během prosince by však do hry měl přibýt systém účtů, díky kterému budou moct hráči lépe sledovat svůj postup, jednodušeji propojit s přáteli nebo nahlašovat případné cheatery.

Problém s podvodníky se v jednu chvíli stal neúnosným, a tak se vývojáři rozhodli zakročit. Následně situaci okomentovali :

"Chvíli to bylo opravdu hrozné, takže Forte rychle zareagovali a provedli na serverech změny. Vypadlo to, že zákrok pomohl, ale spousta cheatů stále funguje a objevily se nové bugy. Teď se budeme snažit problémy vyřešit, takže přijdou další updaty serverů. Je to ale bohužel pomalý proces."

Fanoušci se mohou těšit i na novou mapu, která by měla být větší než lokace Polus. Zatím největší mapa by pak měla být inspirována světem Henryho Stickmina, známého ze série her, jež vydávalo studio Innersloth. Mapa bude pro všechny vlastníky zdarma a obsáhne klasické úkoly, které bude muset posádka plnit. Detailnější informace jsou zatím neznámé, ale je rozhodně dobré vědět, co se chystá.

Tvůrci připravují i kvalitnější lokalizaci pro různé jazyky, překlad by se měl rozšířit i o pár dalších. Nastavení se pak rozšíří o mód pro barvoslepé.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama