Plants vs. Zombies a Need for Speed se dočkají pokračování
Need for Speed Novinka Plants vs. Zombies a Need for Speed se dočkají pokračování

Plants vs. Zombies a Need for Speed se dočkají pokračování

Jan Tomanek

Jan Tomanek

20
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

A měli bychom se dočkat ještě letos.

Reklama

Dvě velké značky pod křídly EA by se měly letos dočkat pokračování. Oblíbené Plants vs. Zombies a po dvouleté pauze i závodní arkáda Need for Speed. Přesné datum vydání není známo, ale v poslední finanční zprávě od EA jsou hry naplánovány mezi říjen a prosinec. Jedná se tedy o stejný kvartál jako očekávaná adventura ze světa Star Wars. A obě zmiňované by měly zavítat na všechny hlavní platformy. Tedy Xbox One, PC a PS4. O Switchi zatím žádná zmínka není.

Žádné bližší informace nemáme kromě toho, že příští Plants vs. Zombies by měly být střílečkou. Přispívá to tak spekulacím a nedávným únikům, že by se mělo jednat o pokračování Garden Warfare. Nicméně EA o těchto spekulacích mlčí a oficiálně nic nepotvrdila.

Kromě toho má EA v rukávu ještě jeden titul pod názvem Sea of Solitude. Jedná se o indie titul, kde se zmocníme ženského charakteru jménem Kay. Tato mladá žena se ocitá ve světě zatopeném vodou, který je zmítán invazí monster. Kay se navíc pomalu ale jistě stává jednou z nich, a tak začíná honba za vyřešením toho, jak neztratit svou lidskost. Hra by měla vyjít mezi červencem a zářím na PC, PS4 a Xbox One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama