Plány Ubisoftu na rok 2020 a 2021
Novinka Plány Ubisoftu na rok 2020 a 2021

Plány Ubisoftu na rok 2020 a 2021

Johny

Johny

32
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Windows PC Xbox Xbox One

Odklady; pět nových AAA her; neúspěch Ghost Recon Breakpoint.

Reklama

Dnes Ubisoft v Paříži aktualizoval své finanční cíle a data vydání her pro fiskální roky 2019-2020 a okomentoval své naplánované cíle pro roky 2020-2021.

Pro fiskální období 2019-2020 Ubisoft zmenšil očekávání pro zůstatkové hodnoty z 2,185mil. € na 1,450mil. €. Provozní příjem také klesl z 480mil. € na 20-50mil.€.

Důvody pro tyto změny jsou:

  • velmi velká změna v očekávaných příjmech z her Ghost Recon Breakpoint a The Division 2
  • prodloužení času pro vývoj her: Gods & Monsters, Rainbow Six Quarantine a Watch_Dogs Legion

 

Ubisoft v období 2020-2021 plánuje vydat až 5 AAA her. Zatím víme jistě o třech, výše zmíněných, a novém Assassin's Creed.

Zakladatel Ubisoftu - Yves Guillemot aktuální situaci i okomentoval.

"V posledních několika letech, jsme vydali spousty vysoce kvalitních titulů, vytvořili portfólio různých herních sérií, a úspěšně zřídili digitální transformaci našeho obchodu. Významně jsme rozšířili naše činnosti na PC, v Asii, v E-sportu a více jsme vylepšili naši platformu Uplay."

"Bohužel jsme nevyužili potenciál Ghost Recon Breakpoint. Ačkoliv se kvalita hry objevila na plánech, což jsme si vyvodili z pozitivních ohlasů z E3, Gamescomu, hratelných dem a posledního testování; obdržela hra velkou kritiku, a prodeje v prvním týdnu byly také velmi velkým zklamáním. Tak jako u jiných titulů, nepřestaneme hru podporovat a budeme nadále naslouchat její komunitě."

"Zjistili jsme, že k této situaci došlo, protože:"

  • "Je složité vytvořit zájem u pokračování "živé" hry pro více hráčů, když vychází takhle brzo po předchozím dílu. Musíme se ujistit, že mezi těmito "živými" hrami uběhne delší doba."
  • "Gameplay inovace Ghost Recon Breakpoint nebyly perfektní. Ačkoliv u některých hráčů byly změny přijaty, u většiny komunity byli velmi silně odmítnuty."
  • "A nakonec, Ghost Recon Breakpoint nepřinesl tolik rozdílných faktorů, a to zabránilo vyčnívání těch podstatnějších kvalit."

Z těchto důvodů Ubisoft odkládá hry Gods & Monsters, Rainbow Six Quarantine a Watch_Dogs Legion na fiskální období 2020-2021 (toto období dle serveru Polygon, začíná v dubnu). Přesnější data neznáme.

 

Watch_Dogs Legion si můžete předobjednat na Xzone.cz. K předobjednání zde najdete i Gods & Monsters.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama