Plaťte na internetu bezpečně pomocí paysafecard
Novinka Plaťte na internetu bezpečně pomocí paysafecard

Plaťte na internetu bezpečně pomocí paysafecard

Inzerce

Inzerce

Chtěli byste na internetu platit anonymně a bezpečně? Máme řešení.

Reklama

Chtěli byste na internetu platit anonymně a bezpečně? Mít přehled o svých platbách v uživatelsky přívětivé mobilní aplikaci? Nebo už vlastníte paysafecard a hledáte způsoby, jak si ji co nejflexibilněji dobít?

 

Herní kupony nabízí unikátní paysafecard kupon. S tímto kuponem si můžete dobít svou paysafecard a platit tak online bezpečně, snadno a rychle. Z nabitého účtu pak můžete platit vše možné od videoher po nejrůznější aplikace a služby. V současné době lze za pomocí paysafecard platit u několika tisíc partnerů, jejichž seznam naleznete přímo na stránce paysafecard.

Zaplatit za služby či videohry můžete následně různými způsoby. Můžete využít konkrétní PIN kód přímo k nákupu produktu nebo si dobít svůj mypaysafe účet, pomocí kterého je následně možné platit. Aplikace je dostupná pro android i iOS. Můžete ji také využít například k platbám QR kódem.

Dostupné varianty

Na Herních kuponech si vybíráte z několika variant dobíjecích paysafecard kuponů. Můžete si tedy pořídit paysafecard online kupony přesně v takové hodnotě, jakou potřebujete. K dispozici jsou vám kupony za 200, 500, 1200, 2500 Kč a variabilní hodnota, u které si zvolíte libovolnou částku v rozmezí 200 až 5 000 Kč. Při placení pomocí paysafecard můžete zadat až 10 kuponů najednou a kupony různých hodnot libovolně kombinovat. Zůstatek po zaplacení vám samozřejmě zůstane na vašem paysafecard účtu pro vaši budoucí potřebu. Stav svého konta si můžete snadno ověřit na webu paysafecard.

Pořízení paysafecard kuponů je snadné. Stačí si na stránce Herních kuponů vybrat kupon a zvolit platební metodu. K nákupu na Herních kuponech není zapotřebí registrace. Nákup tak může proběhnout opravdu rychle, hladce a anonymně.

Kupony jsou pro vás vhodné i v případě, že je pro vás důležité mít možnost za kupon zaplatit různými způsoby. Herní kupony umožňují nejen klasickou platbu kartou, ale nabízejí i možnost zaplatit klasickým či okamžitým bankovním převodem. Případně lze zaplatit také hotově na terminálech Sazky.

Plaťte na internetu bezpečně pomocí paysafecard

Kupony se k vám dostanou okamžitě po připsání platby. Do e-mailového účtu vám přijde PIN kód, který použijete k dobití své paysafecard. Pokud byste měli zájem o dárkové balení, i to si na Herních kuponech můžete objednat. V takovém případě se k vám voucher dostane do 2-3 dnů.

Výhody paysafecard kuponů

  • snadno kombinovatelné - možno zadat až 10 kódů najednou při dobíjení účtu nebo placení online
  • dostupné okamžitě po platbě
  • k dispozici v různých hodnotách
  • snadné dobíjení v mypaysafe účtu
  • flexibilní možnosti platby
  • po aktivaci možno využít na tisíce různých videoher, aplikací a služeb

Skvělé také je, že Herní kupony jsou oficiálním českým prodejcem paysafecard kuponů a všechny kupony jsou lokalizované pro české účty. V případě potíží vám česky hovořící podpora poradí, jak kupon správně aktivovat. Zakoupení kuponu paysafecard je tak nejjednodušším způsobem, jak svůj účet paysafecard dobít.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama