PlayStation 5 ovladač údajně nabídne delší výdrž baterie
Novinka PlayStation 5 ovladač údajně nabídne delší výdrž baterie

PlayStation 5 ovladač údajně nabídne delší výdrž baterie

Smazaný uživatel

Smazaný uživatel

1
Platformy PlayStation PlayStation 5

Nové informace zveřejnil údajný tester na Redditu.

Reklama

Fanoušci nadcházející konzole nové generace PlayStation 5 už netrpělivě čekají na datum vydaní a hladově hltají nejen každý střípek informace o nové konzoli, ale také o jejím ovladači. Nové informace přináší uživatel Redditu s přezdívkou viper_on_fire, který měl údajně možnost si nový DualSense vyzkoušet.

Ve svém prohlášení popisuje některé nové informace, ale i to, jak na něj DualSense působil. "D-pad a hlavní tlačítka na mě působí podobně, jako v případě DualShocku u PS4. Nicméně Touchpad se zdá být víc citlivý s lepší odezvou při stisknutí," popisuje uživatel. Dále se věnuje tlačítkům L1 a R1. Ty podle něj neklikají, ale aktivují se posunem dolů. L2 a R2 se potom zdají být těžší na zmáčknutí než obvykle, a to i bez aktivované funkce Tension Points, která má hráči umožnit cítit odpor materiálu ve hře.

Baterie má podle jeho údajných zkušeností delší výdrž, než v případě DualShock 4. V průměru by měla být výdrž baterie o 3-4 hodiny delší. "Zdál se mnohem více pohodlnější, než DualShock a celkově méně neforemný. Dokonce se mi zdá pohodlnější než Xbox One ovladač," uvedl uživatel.

Co se týče hmatové zpětné vazby a mikrofonu, tak tam uživatel uvedl, že neměl zatím příležitost to vyzkoušet. Podsvícení okrajů touchpadu na ovladači se mu zdálo oproti DualShocku poněkud tmavší. Rovněž poznamenal, že PlayStation VR headset tento ovladač nepodporuje, protože nemá lightbar, jenž u DualShocku slouží ke sledování pohybu ovladače.

Nutno ovšem upozornit, že se nejedná o oficiální informace. Uživatel viper_on_fire přitom už dříve zveřejnil video se záběry nového DualSense. Tento příspěvek ale vzápětí smazal.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama