PlayStation chce dobýt televizi, oznámil seriály Horizon i God of War
Filmy/Seriály God of War Článek PlayStation chce dobýt televizi, oznámil seriály Horizon i God of War

PlayStation chce dobýt televizi, oznámil seriály Horizon i God of War

Pavlína Nouzová

Pavlína Nouzová

13

O seriály se podělí videotéky Netflix a Amazon Prime.

Reklama

Patří mezi velmi úspěšné série na PlayStation a v budoucnu si je budeme moci prožít nejen ve formě her, ale i seriálů. Trojice Horizon, God of War a Gran Turismo se přidává k dalším titulům, kterými se firma evidentně snaží rozšířit své působení v televizním průmyslu.

Seriál ze světa obřích robotů z dvoudílné série Horizon by měl putovat na videotéku Netflix, God of War zase na Amazon Prime Video. O závodní sérii Gran Turismo se toho ví nejméně, a tak není známá ani platforma, na kterou zamíří. Všechny tři tituly by ale už teď měly vznikat.

Informace zazněla na čtvrteční obchodní prezentaci Sony a později ji potvrdil i analytik David Gibson, připomíná web IGN. Akce se věnovala především prodejům konzolí a dalším tématům spojeným čistě se značkou PlayStation, ale došlo i na spolupráci firem PlayStation Productions a Sony Pictures.

Z tohoto partnerství jsme zatím mohli vidět filmovou adaptaci her Uncharted (recenze zde) a v budoucnu můžeme očekávat televizní seriál pro HBO The Last of Us nebo taky samurajský film Ghost of Tsushima.

O seriálu ze světa God of War se spekuluje už déle, naopak zfilmování Gran Turisma přináší spoustu otázek. V případě všech tří seriálů navíc není jasné, o čem mají být. Nakolik budou věrné předlohám? Budou se věnovat příběhům Aloy a Kratose, nebo se jen inspirují jejich světy? V souvislosti s tím se nabízí i srovnání se seriálem Zaklínač, který stejně jako Horizon najdeme na Netflixu. I když vychází z knižní série, a nikoliv té herní, spoustu diváků zarazilo (dobře, mě zarazilo), kolik odlišností oproti předloze hlavně druhá série přinesla.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama