PlayStation na E3 2014: Přehled novinek, videí a odhalení
PlayStation Vita Novinka PlayStation na E3 2014: Přehled novinek, videí a odhalení

PlayStation na E3 2014: Přehled novinek, videí a odhalení

Redakce

Redakce

2

PlayStation to nejsou jen konzole a handheldy, ale také skvěle hry v čele s Uncharted, God of War, The Last of Us, DriveClub, The Order: 1886, Gran Turismo, Killzone.

Reklama

Přehled novinek týkající se konzolí PlayStation a Sony. Zpravodajství budeme postupně doplňovat, aktuality naleznete na homepage Zing.cz.

Xbox na E3 2014: Všechny novinky na jednom místě

EA na E3 2014: Vše co víme na jednom místě

Ubisoft na E3 2014: asasíni, hackeři, závody, postavičky

Poslední aktualizace: 9. června, 18:08

Seznamte se s DLC Heroes pro Resogun

Pokud máte v hledáčku velice originální arkádovou střílečku Resogun, která bývá často považována za to nejlepší, co na PlayStation 4 seženete, jistě vás zaujme obsah DLC Heroes. Ten kromě spousty nových grafických a zvukových efektů přinese i dva nové herní módy a pořádný patch.

Na patch a jeden z módů je zatím uvaleno embargo, o druhém módu, Survival, však už leccos víme. Jak již z názvu tušíte, bude se jednat o frenetickou bitvu o přežití, kde budete v cyklech (které mimo jiné zahrnou i střídání dne a noci) ničit nekonečné vlny nepřátel. Mód přinese především změny v samotném systému záchrany zelených panáčků, které jste v originální hře zachraňovali s prazvláštních cel. Tentokrát se budou snášet z nebe na padácích, takže bude jejich výskyt neomezený. Samozřejmostí budou noví nepřátelé, nebo přítomnost pouze jednoho života.

Pokračování...

Fitness hra Shape Up od Ubisoftu

Nová fitness hra od francouzského vydavatele určena výhradně pro Xbox One s Kinectem. Vyjde v listopadu 2014

Pokračování s trailerem...

Na Last of Us: Remastered si počkáme do podzimu

Spekulace: Buď selhalo načasování, nebo udělalo chybu PR oddělení britské Sony. Jak jinak si vysvětlil, že se na britském Eurogamer objevil reklamní banner na PlayStation 4 verzi The Last of Us: Remastered s datem vydání 10. října letošního roku.

Pokud je to pravda, potvrzení očekáváme na tiskové konferenci Sony v rámci E3 (v úterý ve tři hodiny ráno), tak by to znamenalo, že vylepšená verze loňského survival thrilleru The Last of Us pro PS4 byla odložena. Původně totiž Sony lákala, že vyjde někdy během léta.

Pokračování...

Nevěřte všemu, The Last Guardian není zrušeno

Herním světem se rozletěla nepotvrzená zpráva o ukončení vývoje PlayStationové exkluzivity The Last Guardian. Zpráva konkrétně pocházela z Twitteru dvou ruských novinářů. Později tuto domněnku označilo dle anonymního zdroje za “potvrzenou” i IGN. Není tomu ale tak.

Producent Scott Rhode na Twitteru řekl, že hra rozhodně nekončí a že ,,ho oznámení o zrušení hry při večeři nesmírně pobavilo.”

Pokračování...

Vzniká tajemný horor a pokračování mlátičky All-Stars pro PS4

Pokračování bojovky s plejádou hrdinů značky PlayStation a tajemný akční horor v otevřeném světě od Sony.

Na pondělní konferenci Sony (u nás v úterý ve tři ráno) bychom se mohli dozvědět o pokračování mlátičky PlayStation All-Stars Battle Royale. První díl této bojovky v listopadu 2012 nabídl plejádu hrdinů značky PlayStation, včetně Kratose nebo Sweet Tootha z Twisted Metal.

Druhá hra by mohla být o něco zajímavější, vypadá to, že Sony v Oregonu připravuje hororovou akci určenou výhradně pro PS4, která by měla obsáhnout otevřený svět. Galerie unikla tento týden a krom artworků obsahuje screenshoty pocházející prý z alfa verze hry.

Pokračování...

Certifikací prošel nový model DualShocku 4

Certifikací úspěšně prošel nový model gamepadu DualShock 4. Z technické dokumentace vyčteme, že by měl mít jiný typ antény a změnu napětí baterie. Certifikát uvádí, PWB anténu nahradila IFA a původní napětí 3,7V bylo změněno na 3,65V.

Jak je patrné, půjde jen o malé rozdíly, kterými Sony s největší pravděpodobností reaguje na problémy některých hráčů, kteří si stěžovali na signál mezi ovladačem a konzolí. Podle jejich slov zaznamenali přerušovaný signál, zejména když stáli více jak tři metry od PS4.

Pokračování...

Nová značka od autorů Killzone nebude předvedena na E3

Tajemný titul není jednoduše ještě připraven, před Guerrilla Games leží spousta práce.

Pokud jste se těšili, že nám v pondělí v rámci tiskové konference Sony představí Guerrilla Games svou novou tajemnou hru, která má být zbrusu novou značkou, tak vás zklamu. Senior online producent Samrat Sharma se nechal slyšet, že titul na E3 neukážou.

Není to kvůli tomu, že by nechtěli, ale jednoduše ještě nemohou. Hra není ještě připravena, před Guerrilla Games leží spousta práce.

,,Nebudeme hru ukazovat na E3, a to z prostého důvodu: Jsme přesvědčeni, že není v takovém stavu, kdy můžeme něco ukázat a očekávat přiměřenou zpětnou vazbu. Je před námi ještě hodně práce, kterou musíme udělat, než budeme moci hru ukázat našim fanouškům,” napsal Sharma na Redditu.

O nové hře Guerrilla Games toho moc nevíme, nedávno se objevily spekulace, že by mělo jít o detailní otevřené RPG s exotickými tvory, včetně dino robotů. Jednou z hlavních postav by měla být žena s červenými vlasy. Není úplně jisté, zda půjde o hlavních protagonistku, za kterou budeme hrát nebo pouze o charakter, který promluví do příběhu

Pokračování...

Free-to-play střílečku Loadout si zahrajete i na PS4

Edge of Reality se rozhodli zamířit se svou free-to-play střílečkou Loadout i na konzoli PlayStation 4.

Multiplayerová střílečka Loadout umožňuje hráčům proměnit zbraně na bizarní výtvory díky crafting systému. Může tak vzniknout doslova miliarda různých kombinací pro zbraně.

Arkádová střílečka vyšla v lednu pro PC. V nadcházejících měsících si ale probojuje cestu i na konzoli PlayStation 4 od Sony. Nabídne pět různých módů a velké možnosti pro přizpůsobení postavy.

Pokračování...

Seznamte se s kreslenou akcí EarthNight

Nezávislé studio Cleaversoft si řeklo, že by hráči ocenili nějakou změnu. Dost bylo apokalyps způsobených zombíky nebo zemětřesením. Pokud i vy oceníte něco nového, tak by vás mohla zaujmout ručně kreslená arkádová akce EarthNight.

V EarthNight převzali moc nebezpeční draci, kteří vyhnali lidskou populaci do vesmíru. Hrdinské duo Stanley a Sydney si řeklo, že se vydá na Zem a porazí co nejvíce draků, aby se lid mohl vrátit na svou planetu.

Pokračování...

Víte že, aneb 51 faktů o DriveClub

Pokud vás zajímá očekávaná závodní exkluzivita na PS4, máme pro vás pořádnou porci faktů, které jste možná ještě nevěděli.

Sony na svém blogu zveřejnila pořádný seznam zajímavostí týkajících se připravovaného závodního titulu DriveClub. Je jich rovných 51 a týkají se prakticky všech oblastí hry. Vrhněme se na ně.

1. Při tvorbě hvězdné oblohy byly použity oficiální data NASA. Ať už se tedy podíváte na noční nebe kdykoliv, můžete si být jisti, že uvidíte naprosto realistické rozestavení hvězd.

2. Titul bude obsahovat polární záři. Vidět jí budete moct na závodních drahách ve Skotsku, Norsku a Kanadě.

3. Všechny oblaka jsou 3D modely. Žádné textury. Simulován je i lom slunečních paprsků a vliv oblačnosti na ně.

4. Nebesa jsou vždy náhodně generována. Nikdy neuvidíte dvakrát stejnou oblohu.

5. Bude dostupné nastavení rychlosti denního cyklu. U některých delších závodů tak bude možno zažít až dva východy a západy slunce za sebou.

6. Mraky dynamicky reagují na rychlost větru. Stejně tak i okolní vegetace nebo třeba elektrické vedení. Vše závisí i na nadzemní výšce.

7. Vlny na jezerech jsou taktéž plně simulovány dle rychlosti větru. To ovlivňuje i ostrost odrazů na vodě.

Pokračování...

PlanetSide 2 nebude vyžadovat PS Plus

Kreativní ředitel Matt Higby se na PlayStation Blogu rozpovídal o PlayStation 4 verzi mutiplayerové střílečky PlayStation 4. Všechny hráče potěšil, když potvrdil, že PS4 verze nebude vyžadovat k hraní placený PlayStation Plus účet.

Ve hře se objeví nový (čtvrtý) kontinent nazvaný Hossin (64 km2), pokročilý systém achievementů Directives, dobývání a zamykání oblastí hráči a v neposlední řadě vylepšený systém výzbroje

Pokračování...

Ultimate Player edice od Sony: PS4 + PS Vita

Spekulace: Vypadá to, že bylo zkaženo jedno z překvapení, které chystala Sony na svou tiskovou konferenci na E3. Francouzský Amazon předčasně odhalil Ultimate Player edici, která za 579 euro svým majitelům nabídne speciální balení, v němž bude konzole PlayStation 4 a handheld PlayStation Vita.

V Evropě se PS4 většinou prodává za 399,99 euro, zatímco PlayStation Vita stojí 179,99 euro. To je dohromady 579,98 euro. Nejde tak o žádné zvýhodnění, i když to vypadá, že edice obsáhne ještě hru inFamous: Second Son od Sucker Punch, která je znázorněna na obalu.

Pokračování...

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama