PlayStation Plus hry na prosinec
Novinka PlayStation Plus hry na prosinec

PlayStation Plus hry na prosinec

Smazaný uživatel

Smazaný uživatel

29
Platformy PlayStation PlayStation 5 PlayStation PlayStation 4

Jak vypadá vánoční nadílka z předplatného od Sony?

Reklama

Tak jsme se konečně dočkali. Další měsíc znamená novou várku her z předplatného PlayStation Plus. Dřívější úniky se potvrdili a majitelé konzolí PlayStation 5 a PlayStation 4 si budou moct přes měsíc prosinec stáhnout akční RPG Godfall: Challenger Edition, superhrdinskou hru Lego DC Super-Villains a povedenou soulovku Mortal Shell. Vlastníci VR mohou i nadále až do 3. ledna stahovat také hry The Persistence, The Walking Dead: Saints & Sinners – Standard Edition a Until You Fall.

PlayStation Plus hry na prosinec

Je nutné upozornit, že edice Godfall: Challenger Edition je rozšířením pro základní hru, která v edici není zahrnuta. Balíček Challanger Edition nabízí okamžité dosáhnutí maximální úrovně a tři nové režimy, konkrétně Lightbringer, Dreamstones a Ascended Tower of Trials. Všechny tyto režimy jsou endgame obsahem, ale ihned budete vybaveni počtem smrtících zbraní a dovednostních bodů, což vám umožní spojit se až se dvěma dalšími hráči v kooperaci. Pokud si však chcete zahrát příběh a kampaň hry Godfall, budete si muset zakoupit její základní, nebo Deluxe verzi.

Tato nabídka her bude dostupná od úterý 7. prosince až do pondělí 3. ledna 2022. I nadále mohou předplatitelé stahovat listopadové PlayStation Plus hry, které budou dostupné ke stažení až do pondělí 6. prosince.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama