PlayStation Plus hry na prosinec
Just Cause 4 Novinka PlayStation Plus hry na prosinec

PlayStation Plus hry na prosinec

Ondřej Partl

Ondřej Partl

10
Platformy PlayStation PlayStation 4 PlayStation PlayStation 5

Poslední měsíc v roce přinese červíky a výbuchy.

Reklama

V prosinci odstartuje ta pravá vánoční horečka, kdy lidé budou shánět dárky pro své blízké, pálit svíčky na adventním věnci a ještě mezitím péct tuny cukroví, se kterým si vystačí až do března.

Ovšem ani v těchto dobách Microsoft ani Sony nezapomínají na své předplatitele jejich služeb, kdy hry zdarma s předplatným Xbox Live Gold pro tento měsíc byly ohlášeny včera.

PlayStation divize Sony tedy se svým oznámením měsíčních her pro majitelé služby PlayStation Plus čekala opět o něco déle, avšak čas na vhodné odhalení se konečně naplnil, takže se můžeme podívat na "vánoční" nadílku i pro toto předplatné.

Od příštího týdne, respektive 1. prosince, si tedy budeme moci v rámci této služby zahrát skomírající multiplayerovku od EA - Rocket Arena, jíž by ovšem toto bezplatné uvolnění mohlo nakopnout hráčskou základnu.

Společně s ní se ještě dočkáme šílené a bláznivé open-world akce Just Cause 4, kdy se tento díl vyznačuje extrémně destruktivním počasím.

K tomu si navíc užijeme novinku Worms Rumble, kde se neposední červíci rozhodli pro tentokrát vynechat tahové souboje a vrhli se do vzájemného střílení v reálném čase.

Všechny tyto hry jsou hratelné skrze zpětnou kompatibilitu i na PlayStationu 5, avšak Worms Rumble rovnou přichází s verzí, která je na novou konzoli přímo postavena.

PlayStation Plus hry na prosinec

Všechny tyto tituly budou dostupné do 4. ledna 2021.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama