PlayStation představuje věrnostní program PlayStation Stars
Novinka PlayStation představuje věrnostní program PlayStation Stars

PlayStation představuje věrnostní program PlayStation Stars

Ondřej Partl

Ondřej Partl

4
Platformy PlayStation PlayStation 5 PlayStation PlayStation 4

Sbírejte bodíky, získávejte odměny.

Reklama

Máte peněženku plnou věrnostních kartiček či jste hrdými držiteli Tesco Clubcard? A chtěli byste něco podobného i v digitální podobě na PlayStationu? V tom případě nemusíte zoufat, jelikož společnost právě představila věrnostní program PlayStation Stars.

Do něj se může bezplatně zaregistrovat každý zájemce, kdy následně budete odemykat různé odměny za plnění speciálních aktivit a výzev, a to v rámci klasického hraní her, sbírání specifických trofejí či vyhráváním turnajů.

V praxi to tedy bude fungovat tak, že postupně budete sbírat věrnostní bodíky, které následně směníte za různé věci, jako jsou kupóny do vaší zdejší peněženky či jiné produkty. Pokud navíc budete i členy služby PlayStation Plus, budete tyto body získávat i nakupováním položek v rámci PlayStation Store.

Společně s tímto programem firma také představí nový typ odměn v podobě "digitálních sběratelských předmětů". Bude se jednat o digitální reprezentaci věcí, které mají fanoušci PlayStationu rádi, včetně figurek ikonických postav či předmětů z historie značky.

Služba by měla být spuštěna ještě během tohoto roku. Nicméně jednotlivé regiony se dočkají postupně, tudíž je otázka, kdy dojde na Českou republiku.

Podrobnosti se dozvíme později, avšak už nyní společnost slibuje, že se bude program postupně rozšiřovat a upravovat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama