PlayStation ruší kolekci pro předplatitele s PS5, přidejte si hry do knihovny
Novinka PlayStation ruší kolekci pro předplatitele s PS5, přidejte si hry do knihovny

PlayStation ruší kolekci pro předplatitele s PS5, přidejte si hry do knihovny

Pavlína Nouzová

Pavlína Nouzová

6
Platformy PlayStation PlayStation 5

PlayStation Plus Collection obsahuje dvě desítky her.

Reklama

Bloodborne, God of War nebo třeba Detroit: Become Human. Jedny z nejznámějších titulů z minulé generace konzolí od Sony patří do balíčku dvacítky her, které mají majitelé nových zařízení PlayStation 5 a zároveň předplatitelé služby PlayStation Plus zdarma. Firma Sony ale tento týden oznámila, že kolekci od 9. května ruší.

Balíček s názvem PlayStation Plus Collection byl představen v roce 2020 a měl se stát jakýmsi bonusem pro lidi, kteří si koupili novou, "pětkovou" konzoli. Její majitelé tak hned při spuštění a zakoupení předplatného měli k dispozici knihovnu s poměrně pestrým a povedeným obsahem. Kromě tří zmíněných her obsahuje i zombie akci Days Gone, remasterovanou verzi The Last of Us, poslední díl ze série Uncharted nebo trilogii Crashe Bandicoota.

Není jasné, proč Sony nyní kolekci ruší. Nicméně do ohlášeného květnového data můžete balíček "zachránit". "Všechny hry z kolekce PlayStation Plus Collection si můžeš do 9. května přidat do své knihovny her a pak je kdykoli v budoucnu hrát, dokud budeš mít aktivní předplatné služby PlayStation Plus," stojí v e-mailu rozeslaném předplatitelům.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama