PlayStation State of Play: Predator H. Grounds
Predator: Hunting Grounds Novinka PlayStation State of Play: Predator H. Grounds

PlayStation State of Play: Predator H. Grounds

Michal Jonáš

Michal Jonáš

7
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 4

Asymetrická multiplayerovka už má své datum vydání a vyjde i na PC.

Reklama

Na akci Sony PlayStation State of Play 2019 se představil další z dlouhé řady titulů s Predátorem, která začala již v roce 1987, což byl také rok, kdy vyšel první film Predator s Arnoldem Schwarzeneggerem. Nějaké hry s ikonickou potvorou vycházejí průběžně co pár let, však doposud poslední Predator VR vyšel pro PC jen minulý rok.

Predator: Hunting Grounds byl prezentován jako PS4 exkluzivita, což platí vztaženo na konzole, pročež na žádné jiné tuto hru minimálně prozatím neuvidíme, ale Predator: Hunting Grounds vyjde i na PC. Pro obě platformy známe již konkrétní datum vydání: 24. dubna 2020. Titul kutí americké studio ILLFONIC, jakožto autoři podobné multiplaerovky Friday The 13th - The Game.

 

PlayStation State of Play: Predator H. Grounds

 

Predator: Hunting Grounds je asymetrická online multiplayerová hra 1 vs 4, v níž se jediný hráč ujme role predátora (poprvé bude na výběr i samičí verze!) a až čtyři hráči elitních vojáků. Samice predátora také dostane svoji unikátní zbraň v podobě luku Yautja Bow.

Takže kromě predátorského pána či paní si k tomu navíc můžete vybrat jednu ze tří tříd těchto bojovníků. Hunter je vybalancovaný zabiják, zatímco Scout sází na lehčí arzenál i brnění, ale zase je daleko mrštnější. A Berserker je jeho přesný opak jako těžce opevněný a pomalý tank. Česká cena za PS4 verzi z obchodu PlayStation Store začíná na 999,-, PC verze z Epic Games Store vyjde na cca 840,-.

 

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=b4Sun1EK7Dc[/embed]

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama