Novinka PlayStation VR2 dnes vstoupilo do prodeje

PlayStation VR2 dnes vstoupilo do prodeje

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

7
Platformy PlayStation PlayStation 5

O nový headset od Sony je u nás zájem.

Reklama

Dnes se začal prodávat VR headset PlayStation VR2. Druhá generace virtuální reality od Sony navazuje na první PlayStation VR, které se své premiéry dočkalo v roce 2016.

V seznamu launchových her nechybí nově vydané exkluzivity v čele s Horizon Call of the Mountain, které jsou doplněny pro VR upravenými tituly jako Resident Evil Village, Gran Turismo 7 nebo No Man’s Sky. Kompletní nabídku aktuálně dostupných titulů si můžete prostudovat v samostatném článku.

PlayStation VR2 je v České republice k dostání za 15 tisíc korun. Kromě základního balení je k dispozici rovněž bundle, který kromě samotného zařízení obsahuje také hru Horizon Call of the Mountain. Tento balíček vás vyjde na něco málo přes 16 tisíc korun.

I přes ambicióznější cenovku, která je v porovnání s předchozí generací o téměř 50 % vyšší, se po PlayStation VR2 minimálně u nás poměrně rychle zaprášilo. Řada tuzemských obchodů hlásí vyprodáno a čeká na další dodávky. Slušný zájem o novou virtuální realitu potvrzuje i spolumajitel herního obchodu Xzone Martin Schovanec, který prozradil, že objednávky na PlayStation VR2 jsou v porovnání s prvním PlayStation VR více než třikrát vyšší.

Bližší informace o samotném zařízení můžete načerpat prostřednictvím našeho HW testu. V samostatném článku poté najdete naše dojmy z hraní jednotlivých titulů, na které Sony láká ve výše přiloženém traileru.

PlayStation VR2 dnes vstoupilo do prodeje
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama