Novinka Plošinovka Overloop vás nechá si hrát s klony

Plošinovka Overloop vás nechá si hrát s klony

Ondřej Zeman

Ondřej Zeman

Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S Nintendo Switch Switch PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Za pomoci svých genetických bratří vyřešíte jakýkoliv problém.

Reklama

Každý někdy chtěl mít možnost za sebe v práci na chvíli nasadit dvojníka a někam si odběhnout. Logická plošinovka Overloop vám přesně takovou příležitost dá. Za pomoci speciální pušky v ní lze generovat klony, které následně používáte k vykonávání práce, jež by pro primární postavu znamenala smrt. Příběh se točí okolo bitvy proti zlé korporaci, proti níž se hlavní hrdina rozhodl postavit. Nyní se spolu se svým nástrojem pouští do boje, který může vyhrát pouze tak, že na své cestě rozluští všechny hádanky, s nimiž ho tento titul konfrontuje. Grafickou stránkou tento titul asi neohromí, hratelnost však vypadá velmi zajímavě, takže minimálně za sebe musím říct, že jej dozajista otestuji.

Overloop vychází na PC, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X/S, Xbox One a Nintendo Switch. Datum vydání na počítačích je stanoveno na 26. srpna 2022. Ostatní platformy se hry dočkají až ve čtvrtém kvartálu tohoto roku. V případě, že vás zaujala otestujte si demo, jež je dostupné na Steamu.

 

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama