The Last of Us Novinka Po narození dítěte se změnil pohled Troye Bakera na konec The Last of Us

Po narození dítěte se změnil pohled Troye Bakera na konec The Last of Us

Ondřej Zeman

Ondřej Zeman

18
Platformy PlayStation PlayStation 4 PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Pochopil pocity otce.

Reklama

The Last of Us je akční příběhovou adventurou, takže pokud se vám náhodou nepovedlo si jí prozatím zahrát, dále už nečtěte, protože tento článek obsahuje spoilery. Představitel Joela Millera z The Last of Us herec Troy Baker se nedávno v rozhovoru Milan Games Week vyjádřil k tomu, jak vnímal svou roli v rámci příběhu a především, jakým způsobem chápal jedno z nejkontroverznějších rozhodnutí vůbec. Joelovo rozhodnutí zachránit Ellie na úkor nalezení léku na infekci decimující lidskou rasu.

Podle svých slov byl vůči scénáristovi a kreativnímu řediteli Neilu Druckmannovi v nevýhodě, protože nebyl schopen v době produkce The Last of Us pochopit pocity otce, což popisuje takto: "Když jsme dělali první část, byl jsem oproti Neilovi v nevýhodě, protože Neil byl otec. Já jsem hrál. Byla to pro něj velmi reálná možnost – jak budu vypadat v případě, že přijdu o dceru."

Po narození dítěte se změnil pohled Troye Bakera na konec The Last of Us

Situace se dle něj však po narození jeho syna změnila: "Mám syna a nevím, jak bych vypadal, kdybych o něj přišel. Ale vím, že kdybych měl možnost ho zachránit, udělal bych cokoli. Udělal bych cokoli, abych ho zachránil. Lidé se mě proto ptají, proč by to Joel dělal, když mohl zachránit svět, a já jim vždycky odpovídám – udělal to, zachránil svět. Jenže ten svět byla ta holka, a to je všechno."

Sám Baker by si v budoucnu rád zahrál postavu Daredevila, který spolu s Batmanem představuje jeho komiksové lásky. Je tedy možné, že ho v budoucnu přesně v této roli spatříme. Když se tedy podaří realizovat slepému právníkovi nějaký ten větší projekt. Naposledy mu byla dána příležitost v roce 2003 a příliš slavně to nedopadlo.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama