Po osmi letech by měl konečně vyjít Dead Island 2
Dead Island 2 Novinka Po osmi letech by měl konečně vyjít Dead Island 2

Po osmi letech by měl konečně vyjít Dead Island 2

Smazaný uživatel

Smazaný uživatel

9
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Dočkají se fanoušci vytouženého vydání?

Reklama

Zatímco fanoušci zombíků se ještě pořád radují (nebo naopak neradují) z vydání Dying Light 2, vypadá to, že se letos dočká pokračování další zombie hra s otevřeným světem. Ano, řeč je o dříve oznámeném Dead Islandu 2. Hra byla oficiálně oznámená už v roce 2014, tedy skoro před osmi lety. Nyní to vypadá, že by titul mohl vyjít koncem letošního roku, v případě nějakých potíží potom začátkem roku 2023. Informoval o tom leaker a novinář Tom Henderson ve videu na svém Youtube kanálu.

Henderson tvrdí, že mluvil s několika lidmi, kteří se podílejí na vývoji. Hra má podle jeho zdrojů přitom být v dobrém stavu. "Podle všech, se kterými jsem mluvil je hra ve slušném stavu a mohla by být oznámena poměrně brzy s nějakým gameplay trailerem. Datum vydání se očekává někdy ve 4. čtvrtletí roku 2022, možná povede až do příštího roku, pokud se vyskytnou nějaké problémy s vývojovým cyklem," uvedl Henderson. Dále se novinář rozpovídal o samotném ději a začátku hry. "Jste v letadle, kde vypukne zombie epidemie. Nakonec letadlo spadne v Hollywoodu, vy přežijete a vaším úkolem je pak na povrchu přežít," popisuje Henderson. Onen popisovaný gameplay trailer by případně mohl vyjít během letošní E3 v létě.

Když byla hra poprvé odhalena, říkalo se, že se zápletka bude točit kolem ozbrojených sil Spojených států, které dají Kalifornii do karantény. Původně hru vyvíjela společnost Yager Development, poté ji převzala společnost Sumo Digital. V roce 2019 vývoj hry nakonec převzalo Dambuster, interní studio společnosti Deep Silver. Od představení v roce 2014 internetem kolovaly různé informace o hře. Titul byl několikrát odložen, přičemž se mluvilo o tom, že se nachází ve vývojovém pekle. V roce 2020 se na internet dostala uniklá verze hry údajně z roku 2015.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama