Po sedmi letech vyšel obsáhlý mód do Fallout: New Vegas
Fallout: New Vegas Novinka Po sedmi letech vyšel obsáhlý mód do Fallout: New Vegas

Po sedmi letech vyšel obsáhlý mód do Fallout: New Vegas

Dominik Tománek

Dominik Tománek

10
Platformy Windows PC

Nápor zájemců shodil populární stránku NexusMods.

Reklama

Ambiciózní mód The Frontier pro Fallout: New Vegas po dlouhých letech konečně vyšel. Kromě nové mapy a příběhové linky přidává i pojízdná auta (což je něco s čím jsem se zatím ve Fallout nesetkali). V post-apo zasněženém Portlandu se proti sobě utkají odnože dobře známých frakcí. Cestou totiž narazíte na Severní Legii, vyhoštěnou jednotku vojáků NCR a zbytky uprchlíků Bratrstva oceli. Nechybí ani lůza v podobě Scavengerů a Otrokářů. Časově je příběh zasazen do stejné doby, jako je Fallout: New Vegas.

Sami tvůrci mód popisují takto:

"The Frontier má otevřený svět, jehož rozloha je podobná původnímu DC wastelandu. Teď však v prostředí sněžného Portlandu v Oregonu , které obsahuje reálné památky a lokace."

Autoři vytvořili tři hlavní úkoly, které jsou doprovázeny spoustou vedlejších aktivit. Projekt pak původní Fallout obohatí i o nové boss fighty, nepřátele a monstra. Obdiv si rozhodně zaslouží i kompletní nadabování, o které se postaralo velké množství hlasových herců.

Obrovský zájem fanoušků dokazuje to, že prakticky chvíli po spuštění stránka NexusMods, na které je mód dostupný, spadla. Potíže se ale naštěstí rychle vyřešily a teď můžete mód bez problému stahovat zde. V průběhu příštího týdne bych pak The Frontier měl být dostupný i na Steamu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama