The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom Novinka Podívejte se informacemi přetékající stream The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom

Podívejte se informacemi přetékající stream The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom

Ondřej Zeman

Ondřej Zeman

Platformy Nintendo Switch Switch

Prim v něm hraje ukázka herních mechanik.

Reklama

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom se podařilo velmi rychle získat si srdce většiny hráčů. Pokud náhodou patříte do skupiny, která náhodou ještě tento kousek nemá a rozhodně nechce číst recenze kvůli strachu ze spoilerů, tak pro vás mají vývojáři opravdu velký stream, během nějž se máte možnost podívat na to, jak se tento titul hraje bez toho, aby vám byly odhaleny střípky, nebo rovnou celé pasáže z příběhu, což je pro řadu potenciálních zájemců jistě zásadní. A je nutno říci, že se jedná o záběry skutečně okouzlující a fakticky tak lákající ke hraní. Jde na nich totiž vidět kreativita a hravost tvůrců, která je takřka bez hranic.

Podívejte se informacemi přetékající stream The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom je patrné, že se tento kus mezi nejlépe hodnocené hry nezařadil jen tak. A to není vše, krom toho se stal druhou nejlépe uvedenou hrou společnosti Nintendo ve Spojeném království.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama