Podívejte se na gameplay záběry ze zrušené hry s Batmanen
Middle-earth: Shadow of Mordor Novinka Podívejte se na gameplay záběry ze zrušené hry s Batmanen

Podívejte se na gameplay záběry ze zrušené hry s Batmanen

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

4
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Vytvářeli ji autoři série Middle Earth a F.E.A.R.

Reklama

Americké studio Monolith Productions má většina hráčů zřejmě spojené především se sérií F.E.A.R. a dvěma díly značky Middle-Earth s podtituly Shadow of Mordor a Shadow of War. Ještě před výpravou do Středozemě ale studio nějaký čas pracovalo na hře s Batmanem v hlavní roli. Z tohoto projektu se nově na internetu objevily záběry z hraní, které ukazují rozpracovanou verzi hry. Uživatel s přezdívkou SpideyRanger, který materiály zveřejnil, uvádí, že titul nesl kódové označení Project Apollo.

Žánrově mělo jít o tradičně laděnou akci z pohledu třetí osoby. Kromě implementace řady batmanových gadgetů vývojáři údajně už tehdy pracovali na známém systému Nemesis , který se stal charakteristickým znamením zmíněné série Middle-Earth. Přesné důvodu zrušení hry neznáme. Mluví se však o tom, že vydavatelství Warner Bros. dalo přednost titulům od studia Rocksteady, zatímco vývojářům z Monolithu následně svěřilo licenci Pána prstenů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama