Podívejte se na hodinovou ukázku z českého dabingu Kingdom Come: Deliverance
KC: Deliverance Novinka Podívejte se na hodinovou ukázku z českého dabingu Kingdom Come: Deliverance

Podívejte se na hodinovou ukázku z českého dabingu Kingdom Come: Deliverance

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

50
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Dabingu se dočká kompletní hra včetně datadisků.

Reklama

Na podzim loňského roku jsme vás informovali o tvorbě neoficiálního českého dabingu pro RPG Kingdom Come: Deliverance. Původně se počítalo pouze s dabingem cutscén. V květnu letošního roku ale tvůrci z Megarana Studios a Pilger Film představili o poznání ambicióznější plány, které zahrnovaly nadabování kompletní hry s přispěním profesionálních dabérů a herců.

Pro splnění tohoto cíle autoři potřebovali vybrat alespoň 750 tisíc korun. Tato meta byla nedlouho po oznámení překonána, takže by se hráči měli dočkat dabingu celé hry (hlavní i vedlejší dějové linky) včetně DLC. Po několika krátkých střípcích nám nyní tvůrci servírují více než hodinovou prezentaci dabingu složenou z cutscén, které byly použity v úvodních částech hry. Video proto obsahuje spoilery.

V ukázce je slyšet třeba Richard Wágner – Jindřich, Jakub Przebinda – Racek Kobyla, Tomáš Haji Čížek – Hanuš z Lipé nebo Eliška Brumovská jako Tereza. Zatím není jisté, zda se dabing podaří dostat i do verzí pro konzole. Autoři se o to však podle svých slov pokusí.

Dabing by měl být vydán koncem letošního roku. Bližší informace najdete na oficiální stránce projektu, kde můžete skrze transparentní účet autory projektu finančně podpořit.

Jak se vám český dabing v Kingdom Come: Deliverance líbí?

Podívejte se na hodinovou ukázku z českého dabingu Kingdom Come: Deliverance

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama