Podívejte se na materiály ze zrušené kampaně pro Call of Duty: Black Ops 4
Call of Duty Novinka Podívejte se na materiály ze zrušené kampaně pro Call of Duty: Black Ops 4

Podívejte se na materiály ze zrušené kampaně pro Call of Duty: Black Ops 4

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Hra měla nabídnout příběh pro dva hráče.

Reklama

Akce Call of Duty: Black Ops 4 z roku 2018 představovala ve své době první díl série, který neobsahoval tradiční singleplayerovou kampaň. Hra se místo toho zaměřila čistě na multiplayer, zombie mód a battle royale režim Blackout.

Brzy po vydání hry ale vyšlo najevo, že původně byla kampaň v plánu. Z časových, organizačních i kvalitativních důvodů byl ale její vývoj nakonec zrušen. Vývojáři ze studia Treyarch ve spolupráci s dalšími pomocnými studii jako Sledgehammer nebo Raven pracovali s myšlenkou kampaně, která byla primárně stavěna jako kooperativní zážitek pro dva hráče. Jednoho z živých hráčů bylo přitom možné nahradit počítačem.

Už před časem se k nám z neoficiálních zdrojů dostaly obrazové materiály, které ukazovaly rozpracovanou verzi tohoto režimu. Na ty navazuje nově uniklé video, které se objevilo na Redditu. Vidět na něm můžete rané animace zbraní, cutscény a pravděpodobně také quick-time eventy.

V následujících dílech se Activision k tradičním kampaním opět vrátil, díky čemuž Call of Duty: Black Ops 4 dodnes svou strukturou zůstává na poměry této zavedené série poměrně specifickým dílem.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama