LoL Novinka Podívejte se na novou akci od tvůrců League of Legends

Podívejte se na novou akci od tvůrců League of Legends

Ondřej Zeman

Ondřej Zeman

Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Poznejte detailně příběh Sylase.

Reklama

Svět League of Legends pomalu avšak jistě expanduje a už neobsahuje pouze multiplayerové projekty. Vychutnat si v něm můžete už také zážitky pro jednoho hráče obohacující herní univerzum o nové příběhy. Po Ruined King: A League of Legends Story se mohou fanoušci tohoto vesmíru těšit také na akční adventuru The Mageseeker: A League of Legends Story, která bude mít tematicky blízko třeba ke kultovnímu Hades. Hlavním hrdinou se stane lovec mágů Sylas, který se v MOBA hře už prohání nějaký ten pátek a dlouhodobě se prezentuje jako hrdiny sázející na svou obratnost, jež se mu nyní bude hodit. Hra jej totiž postaví před pestrou škálu protivníků, které rozhodně silou nezastíní.

Podívejte se na novou akci od tvůrců League of Legends

Spíše naopak. Oni budou svou velikostí i schopnostmi převyšovat jej, jenže jak už to tak v tomto žánru bývá, to vám nezabrání v tom, se je pokusit srazit na kolena a odrovnat. Jak bylo řečeno výše, váš válečník bude nebývale agilní postavou, díky čemuž se připravte na to, že uhýbání a rychlé zasazování ran se stane vaším každodenním chlebem. Nalézt The Mageseeker: A League of Legends Story můžete takřka na všech platformách. Hra totiž zamíří 18. dubna na PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox X/S a také Nintendo Switch.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama