Dying Light 2 Novinka Podívejte se na nový gameplay trailer z Dying Light 2

Podívejte se na nový gameplay trailer z Dying Light 2

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

5
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Druhý vývojářský deníček se zaměřil na monstra.

Reklama

Vývojáři z polského studia Techland se s námi podělili o nové informace a materiály z chystané akce Dying Light 2. Čerstvě zveřejněný vývojářský deníček z cyklu Dying2Know navázal na první epizodu z konce května. Ta odhalila kromě jiného i přesné datum vydání. V druhé epizodě Dying2Know se autoři zaměřili na prezentaci monster.

Vedoucí designér Tymon Smektała popisuje například samotný proces přeměny člověka v monstrum. Velký důraz vývojáři podle svých slov kladli rovněž na různorodost jednotlivých nepřátel. Ve hře vás tak budou čekat monstra různých velikostní a vlastností, jejichž chování a agresivita se navíc bude měnit v závislosti na denní době.

V dalších částech téměř půlhodinového deníčku autoři přibližují tvorbu animací a zvuku či vydání komiksu ze světa Dying Light. Kromě řady zajímavých informací jsme se dočkali i nového gameplay traileru, na který se můžete podívat výše v náhledu. Ukázka začíná akční parkourovou sekvencí. Po vstupu do areálu nemocnice následuje temná plíživá pasáž, která vygraduje úprkem na denní světlo.

Dying Light 2: Stay Human vychází 7. prosince na PC, PS4, PS5, Xbox One a Xbox Series X/S. Bližší informace naleznete třeba na oficiálních stránkách Techlandu. Těšíte se druhé Dying Light?

Hru si můžete předobjednat v Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama