NHL 20 Novinka Podívejte se na první gameplay trailer z NHL 22

Podívejte se na první gameplay trailer z NHL 22

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

18
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox One

Co dokázal se hrou udělat přechod na Frostbite engine?

Reklama

Minulý týden došlo k odhalení NHL 22. Série po letech čekání přechází na engine Frostbite. Právě této významné změně se věnuje i čerstvý gameplay trailer, který ukazuje nejdůležitější novinky i záběry ze samotného hraní. Přechod na Frostbite by měl v první řadě zaručit citelný posun vpřed v oblasti grafiky.

Změny jsou patrné například na animacích, obličejích jednotlivých hráčů, odrazech, nasvícení a celkové atmosféře při zápasech. Inovace se však nevyhnou ani fyzice.

Autoři konkrétně zmiňují, že se zaměřili na chování a práci s hokejkou. Co se týče obsahu, tak po vzoru série Maddenn NFL se do NHL podívá systém Superstar X-Factors.

Díky němu budete moci vybraným elitním hráčům odemykat a přiřazovat speciální herní dovednosti. Těchto celkem 29 unikátních schopností bude rozděleno do šesti různých tříd.

Dosavadní informace tedy naznačují, že by se fanoušci série mohli konečně dočkat jasně rozpoznatelných vylepšení v oblasti grafiky i hratelnosti.

Zda tyto očekávání NHL 22 naplní, se dozvíme 15. října, kdy hra vyjde na PS4, PS5, Xbox One i Xbox Series X/S. Verze pro PC ani tentokrát v plánu není. Bližší informace můžete načerpat skrze oficiální stránky hry.

Jak se vám nové NHL prozatím zamlouvá?

NHL 22 si můžete předobjednat v Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama