Podívejte se na srovnávací videa z God of War Ragnarök
God of War Novinka Podívejte se na srovnávací videa z God of War Ragnarök

Podívejte se na srovnávací videa z God of War Ragnarök

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

10
Platformy PlayStation PlayStation 4 PlayStation PlayStation 5

Jak dopadlo porovnání PS4 a PS5 verze?

Reklama

Koncem minulého týdne jsme vás informovali o tom, jak běží God of War Ragnarök na PS5. Kromě této konzole ale hra vyšla rovněž na starší PlayStation 4. Tento krok byl terčem četných diskuzí. Část hráčů i novinářů před vydáním zmiňovala, že bude PS4 verze představovat zbytečnou brzdu, která negativně ovlivní i verzi pro PlayStation 5. O tom, zda se tak skutečně stalo, se můžete přesvědčit v naší recenzi.

Odpovědět vám ale dokáže dát rovněž níže přiložené video z kanálu ElAnalistaDeBits, která srovnává verzi pro PS4, PS4 Pro a PS5. Porovnání se v první řadě týká základních technických parametrů v podobě rozlišení, frameratu nebo délky načítání.

K vidění je ale i srovnání samotné grafiky, textur, stínů, nasvícení, odlesků, dohlednosti nebo modelů postav. Rozdíl mezi jednotlivými verzemi je dobře patrný. Možná vás ale překvapí, že ani verze pro PS4 nevypadá úplně špatně.

Kromě tohoto materiálu můžete níže zhlédnout také další video od ElAnalistaDeBits, ve kterém je porovnávána PS5 verze God of War Ragnarök s PC verzí God of War 2018 na maximální detaily. Toto srovnání pro změnu dobře ilustruje rozdíly mezi oběma díly.

God of War Ragnarök oficiálně vychází na PS4 a PS5 již 9. listopadu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama