Novinka Podívejte se na téměř hodinovou ukázku z Project: The Perceiver

Podívejte se na téměř hodinovou ukázku z Project: The Perceiver

Ondřej Zeman

Ondřej Zeman

2
Platformy PlayStation PlayStation 5 PlayStation PlayStation 4

S mečem to hlavní hrdina vážně umí.

Reklama

Project: The Perceiver je akční adventurou zasazenou v otevřeném světě, kde podle všeho nebude o napětí nouze. Krásně jí prezentují nejnovější záběry z hraní, ve kterých máme možnost vidět hlavního hrdinu nejen při soubojích s elitními nepřáteli, ale především, jak pobíhá herním světem, ve kterém normální protivníci neschází. Meč, jímž protagonista tohoto příběhu disponuje, je naštěstí dostatečně nabroušen. Schopen je, jak odrážet údery, tak je svým sokům i vracet.

Ne vždy se mu však podaří proti přesile uspět, v takových případech na něj čeká možnost se vrátit do boje a pokusit se zvrátit misky vah ve svůj prospěch. Přítomen je tu taktéž aspekt chození po střechách, kterého půjde podle všeho využít k přelstění vašich protivníků, jichž nemá být ve velmi pěkně navržených úrovních málo. Celkově to vypadá tak, že se v případě Project: The Perceiver bude jednat o svižnou akci se specifickou tématikou.

Datum vydání prozatím není známo. Hra by však podle prozatím prezentovaných informací měla dorazit na PS4 a PS5. Samotná ukázka z hraní však byla pořízena na PC, takže není vyloučeno, že dorazí také na něj.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama