Podívejte se na uniklé záběry z údajného sci-fi RPG pro PlayStation
Novinka Podívejte se na uniklé záběry z údajného sci-fi RPG pro PlayStation

Podívejte se na uniklé záběry z údajného sci-fi RPG pro PlayStation

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

1
Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Na hře se má podílet jedno z first party studií Sony.

Reklama

Bez předchozích náznaků a informací se na fóru IconEra a následně i na Reddditu objevily krátké záběry z dosud neznámé hry. Má jít o sci-fi RPG/střílečku z pohledu třetí osoby, na které se dle autora úniku podílí studio xDev. Tento anglický tým spadá přímo pod PlayStation Studios a v minulosti fungoval především jako podpůrný tým u jiných projektů Sony.

V poslední době xDev pomáhal například při vývoji her Returnal, Destruction Allstars nebo Sackboy: A Big Adventure. Můžeme tedy předpokládat, že i v případě nově uniklé hry funguje spíše jako podpůrné studio. Samotné zapojení first party studia PlayStationu ale naznačuje, že pravděpodobně půjde minimálně o konzolovou exkluzivitu.

O primárním týmu, který by za titulem mohl stát, se už čile spekuluje. Nejčastěji se mluví o studiu People Can Fly, které v minulosti přineslo hry Outriders nebo Gears of War: Judgment. Níže přiložené záběry mají pocházet z rané verze hry. K úniku se vyjádřil i známý leaker s přezdívkou DuskGolem, který výše zmíněné informace potvrdil a doplnil, že ze hry viděl mnohem více.

Dále uvedl, že uniklé záběry opravdu pocházejí ze starého buildu, který nereprezentuje aktuální stádium vývoje. Hru by měl každopádně pohánět Unreal Engine 5. Hráči už mezitím pro hru našli přiléhavý název Gears of Effect. Na to, zda bude samotný titul opravdu působit jako kombinace sérií Mass Effect a Gears of War, si ale ještě budeme muset počkat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama