The Medium Novinka Podívejte se pod pokličku vývoje hororu The Medium

Podívejte se pod pokličku vývoje hororu The Medium

Ondřej Partl

Ondřej Partl

4
Platformy Windows PC Xbox Xbox Series X|S

Na hudbě se bude podílet i legendární Akira Jamaoka.

Reklama

Vývojáře z Bloober Team můžete znát především pro jejich hororovou sérii Layers of Fear či podařenou kyberpunkovou depresi Observer.

Aktuálně však tento polský celek pracuje na novém hororu The Medium, jehož hlavním tématem je dualismus, jelikož hlavní hrdinka Marianne je médium, žijící zároveň ve dvou světech (v tom reálném a nepřátelském duchovním, založeném na kresbách Zdzisława Beksiński), které hra bude zobrazovat zároveň.

A právě o tématu dvou různých světů se autoři rozpovídali v novém Behind The Scenes videu.

Kromě toho jsme se dočkali i rozhovoru s Troyem Bakerem, jenž ve hře namluvil hlavní zápornou entitu The Maw, v němž rozebírá svůj pohled na hru, hovoříc o ní jako o psychologickém hororu, který se podobá například sérii Silent Hill.

Tím ovšem styčné plochy s těmito legendárními japonskými horory nekončí, jelikož hudbu do The Medium složi dvorní skladatel série Akira Jamaoka. Vokály nazpívá Mary Elizabeth McGlynn, která s Jamaokou spolupracovala již v minulosti (opět na sérii Silent Hill).

Součástí rozhovoru jsou i nové záběry přímo z hraní.

Video pochází z youtube kanálu serveru IGN

The Medium vyjde ke konci tohoto roku, společně s vydáním Xbox Series X. Kromě této konzole se dočkají i majitelé PC. Titul si můžete v obou případech již předobjednat z obchodů Steam a Microsoft.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama