Metal: Hellsinger Novinka Podívejte se za oponu tvorby hry Metal: Hellsinger

Podívejte se za oponu tvorby hry Metal: Hellsinger

Ondřej Partl

Ondřej Partl

Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Co stálo za vznikem metalové řežby?

Reklama

Švédský celek The Outsiders nedávno konečně vydal svou rytmickou metalovou střílečku Metal: Hellsinger, která nabízí opravdu nabušený soundtrack i chytlavou hratelnost, přinášející zábavný celek pro všechny "metalheady".

Každopádně jak asi můžete očekávat, tak za tvorbou titulu stojí velké množství práce, kdy právě pod pokličku jeho vzniku se můžeme aktuálně podívat za pomoci kratičkého dokumentu, jenž naleznete v náhledu.

V něm vám duo Elvira Björkman a Nicklas Hjertberg z uskupení Two Feathers vysvětlí, jaké bylo pracovat na soundtracku, ale také vám sdělí své zážitky z gamescomového koncertu. Společně s nimi se ale také objeví kreativní ředitel David Goldfarb, kterého doplní výkonná producentka Shila Vikström, jež vám zase sdělí, co je k vývoji vedlo a jaké se během něho tvořily zážitky.

Jestli vás pak zajímá, co na titul detailněji říkáme, můžete si přečíst naši recenzi, kde si odnesl 7 bodů z 10 a verdikt:

"Zdejší výprava do pekel nabízí výsostně dynamické a velice zábavné střílení do rytmu geniálně vystavěného soundtracku, ozvláštněného hromadou ikon hudebního žánru, kdy z celku vyloženě čiší láska k metalu. Tato láska však autory možná až příliš zaslepila, pročež jaksi zapomněli na to, aby dodali přeci jen o něco vrstevnatější zážitek."

Hra je dostupná pro PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S.

Také ji naleznete ve službě Game Pass.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama