Podle insiderů se má ve hře Starfield objevit Tom Cruise
Starfield Novinka Podle insiderů se má ve hře Starfield objevit Tom Cruise

Podle insiderů se má ve hře Starfield objevit Tom Cruise

Smazaný uživatel

Smazaný uživatel

4
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Úniky o očekávaném sci-fi RPG pokračují.

Reklama

Od prvního traileru v roce 2018 jsme se toho o chystaném sci-fi RPG titulu Starfield příliš nedozvěděli. V nedávné době se ovšem hromadí značný počet uniklých informací. Vedle údajných záběrů ze hry se internetem začaly šířit také zvěsti o tom, že Starfield bude exkluzivitou pro PC a Xbox. Nejnovější únik sděluje údajné informace na subreddditu Gaming Leaks and Rumors o tom, že ve Starfieldu hraje hollywoodská hvězda Tom Cruise.

Toto tvrzení pochází od tří insiderů, z nichž každý tvrdí, že Bethesda do své nové hry naverbovala Toma Cruise. Všichni tři tvrdí, že viděli screenshoty Starfieldu z raného buildu a některé z těchto screenshotů nakonec unikly na veřejnost, čímž jsme se dostali k nedávným únikům. Tito insideři, kteří údajně znají některé další informace ze hry, odkazují na tweet z roku 2018 z twitterového účtu Bethesda Game Studios. Dle jejich tvrzení herec Tom Cruise skutečně s Bethesdou podepsal smlouvu na účinkování ve hře.

I nadále se ovšem jedná o spekulace a dokud není nic oficiálně potvrzené, nelze s jistotou říct, zdali je tato informace pravdivá. Bylo by avšak zajímavé sledovat Bethesdu, jak kráčí ve šlépějích společnosti CD Projekt Red, a uvádí na letošní E3 trailer ke Starfieldu spolu s nástupem Toma Cruise, podobně jako tomu bylo u Cyberpunku 2077 s Keanu Reeves.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama