Podpora GTA Online zdaleka nekončí
GTA 5 Novinka Podpora GTA Online zdaleka nekončí

Podpora GTA Online zdaleka nekončí

LakilukCZ

LakilukCZ

19

Těšit se můžete na nové závody, auta, herní režimy a přijde i update zbraňového arzenálu.

Reklama

S končící zimou se probouzí nejen příroda, ale i vývojáři z Rockstaru. Chystají pro nás spoustu nového. Už v březnu se chystají nové Stunt závody, uzpůsobené pro speciální schopnosti aut Rocket Voltic, Ruiner 2000 a Blazer Aqua. Komunitní hračičkové si samozřejmě budou moci tvořit svoje závody na toto téma.

Později toto jaro přijde i update vozového parku. Dočkáte se nového Inferna Classic nebo Turisma -Classic. Kromě toho hráči dostanou i několik Adversary módů. Dva již byly odhaleny. Ressurection by měla být jakási variace vybíjené a Top Down má za cíl vzdát poctu dvourozměrným dílům série. Někdy během léta přijde ještě update zbraňového arzenálu. V plánu jsou nové zbraně, ozbrojená vozidla a mise.

Momentálně v GTA Online běží akce na double RP a peníze na všechny Rockstarem vytvořené Stunt závody. Pokud jste nějakou chvíli v multiplayeru nebyli, neváhejte. Každý, kdo se do eventu přihlásí, dostane Pink Jock Cranley Stuntman Jumpsuit.

No, a pokud existuje ještě někdo, kdo má postavu na staré generaci konzolí a chtěl by si ji přenést na PC nebo současnou generaci, měl by si pospíšit. Možnost transferu končí už v pondělí 6. března. Z PC můžete přenášet na PS4 a Xbox One, z PS3 na PS4 a z X360 na Xbox One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama