Novinka Podpořte Crowsworn na Kickstarteru

Podpořte Crowsworn na Kickstarteru

Ondřej Partl

Ondřej Partl

1
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S Xbox Xbox One Nintendo Switch Switch

Akcí napěchovaná metroidvania žádá vaši pomoc.

Reklama

V dubnu byla představena nová metroidvania studia Mongoose Rodeo jménem Crowsworn, která měla v budoucnosti spustit svou kampaň na crowdfundingové platformě Kickstarter.

A právě tomu se včera stalo, což tvůrci oslavili i novou ukázkou, kterou naleznete v náhledu.

V rámci kampaně pak již klasicky můžete tvůrce podpořit jakoukoli částkou, avšak pokud jim přihodíte předem daný obnos, tak můžete využít i několik úrovní odměn. Za 20 kanadský dolarů (350 Kč) tak získáte třeba kopii samotné hry na vybranou platformu a digitální wallpaper, zatímco za 55 kanadských dolarů (960 Kč) na vás ještě navíc čeká přístup do beta buildů, digitální artbook a soundtrack.

Přehlednou tabulku s odměnami naleznete níže, kdy je z ní vidět, že nadšenci do krabiček budou muset sáhnout alespoň ke 100 kanadských dolarů (1 750 Kč), a to nepočítáme dopravu.

Podpořte Crowsworn na Kickstarteru

Projekt se pak podařilo zafinancovat za pouhé 3 hodiny, takže nyní se již "pouze" útočí na jednotlivé stretch góly, kdy třeba na hranici 200 000 vybraných kanadských dolarů se dočkáme Boss Rush režimu.

Na platformě Soundcloud si následně můžete poslechnout ukázky z oficiálního soundtracku od skladatele J.J. Ipsena.

Datum vydání je aktuálně mířeno na prosinec 2023, ale autoři zároveň dodávají, že toto datum je předběžně "nadstřelené" a je možné, že hra dorazí dříve.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama