Podpořte fotbalové RPG Football Story
Novinka Podpořte fotbalové RPG Football Story

Podpořte fotbalové RPG Football Story

Ondřej Partl

Ondřej Partl

Platformy Windows PC Nintendo Switch Switch PlayStation PlayStation 4 Linux Linux Xbox Xbox One Apple iOS Android Android Apple Mac

Zažijte svoji vlastní fotbalovou cestu za slávou.

Reklama

Na crowdfundingové stránce Kickstarter se včera objevila velmi příjemně vyhlížející hra Football Story od kalifornského studia Crytivo Games, kteří mají za sebou titul The Universim (rozhodně doporučuji vyzkoušet).

Jejich nové dítko určitě potěší fanoušky (a nejen ty) nejpopulárnějšího sportu na světě. Vžijeme se v něm do kůže jednoho ze čtyř hratelných charakterů, za nějž budete procházet narativní kampaní, abyste si splnili vaše (nejen) fotbalové sny. Pokud vás ale plnění jednotlivých questů a dynamických aktivit omrzí, můžete se vrhnout do multiplayerových cross-platform zápasů pro 8 hráčů. Samozřejmostí je i možnost úpravy vašeho herního avatara, vylepšování jeho statistik a získávaní reputace a zkušeností.

Autoři chtějí hru vydat na skoro všechny myslitelné platformy, takže se dočká PC, Linux, Mac, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch a dokonce i mobily se systémy Android a iOS.

Ničeho z toho se ale pravděpodobně nedočkáme, pokud se tvůrcům nepodaří vybrat požadovanou částku, která je stanovena na 30 000 amerických dolarů (necelých 700 000 korun). V době psaní tohoto článku bylo vybráno něco málo přes 800, což rozhodně není nikterak velké numero.

Pokud vás nicméně tento titul zaujal a chcete podpořit jeho vznik, můžete tak udělat v mnoha různých úrovních. Za příspěvek 15 USD (pvních 500 backerů to vyjde na 12) získáte plnou hru při jejím vydání, exkluzivní odměny z Kickstarteru (herní apatmá a park) a jméno v závěrečných titulcích. Pokud ale chcete dřívější přístup do hry (pre-alpha měsíc po kampani, alpha v březnu 2020, beta v červnu 2020 a plné vydání v srpnu stejného roku), můžete si za 30 USD (700,-) zakoupit edici, v níž dostanete přístup do alphy a bety, plus digitální artbook a wallpapery.

Každopádně jestli nemáte hluboko do kapsy, můžete přispět částkou až 10 000 USD (232 000 ,-), za níž dostanete obrovskou hromadu věcí, kdy hlavní z nich je výlet na tři dny do hlavního sídla tvůrců, kde zažijete obrovskou párty a k tomu můžete hru prodiskutovat s tvůrci.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama