Podpořte Peklo nebo Kobku v Heroes 7
Novinka Podpořte Peklo nebo Kobku v Heroes 7

Podpořte Peklo nebo Kobku v Heroes 7

Redakce

Redakce

28

Máte šanci podpořit jednu ze dvou frakcí buď obyčejným hlasem, nebo fanouškovskou tvorbou <strong>+ nové obrázky</strong>.

Reklama

Na webových stránkách hry Might and Magic Heroes VII se hlasuje o poslední frakci, která se dostane do finální verze hry. Souboj mezi sebou vedou temní elfové (Kobka) a démoni (Peklo). Svojí oblíbenou frakci, kterou byste rádi viděli ve hře, můžete podpořit nejen obyčejným odevzdáním hlasu, ale nyní i přiložením fanouškovské tvorby.

Rasu můžete podpořit fanartem, fanfikcí, hudbou, videem, cosplayem a dalším. Odkaz můžete následně zasílat prostřednictvím Youtube nebo Soundclound linku či přiložením přílohy obsahující obrázek. Více informací, jak nebo co poslat se dozvíte na oficiálních stránkách hry. Hlasovat můžete ještě 15 dní.

Zároveň s tím Limbic Entertaiment vydalo čtveřici obrázků, pořád ještě z testovací verze hry. Grafika tudíž ještě není finální. Might and Magic Heroes VII se odehrává pět let po vraždě poslední sokolí císařovny během občanské války, kde se ujmete role Ivana z rodu gryfa a jeho spojenců z Ivanovy rady. Datum vydání bylo ustanoveno na rok 2015.

Pro Zing.cz napsal Riley

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama