Podrobnosti o demu Outriders
Outriders Novinka Podrobnosti o demu Outriders

Podrobnosti o demu Outriders

Ondřej Partl

Ondřej Partl

5
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Čas spuštění, jeho obsah a možnost přenesení postupu.

Reklama

Novinka od polských vývojářů z People Can Fly (Painkiller, Bulletstorm) s názvem Outriders byla začátkem roku odložena, kdy z původního únorového slotu byla přesunuta na 1. dubna.

Toto odložení pravděpodobně moc lidí nepotěšilo, avšak jistou záplatou nám může být brzké demo, jehož se dočkáme 25. února.

A jelikož se toto datum již nezadržitelně blíží, tak vývojáři na Twitteru vytvořili speciální vlákno, které nás seznamuje s informacemi, jenž bychom o něm měli vědět.

V prvé řadě dochází k ujištění, že se jedná o demo, nikoliv betu, které bude zcela zdarma dostupné na PC (Steam a streamování skrze GeForce NOW), PlayStationu 4, PlayStationu 5, Xboxu One a Xboxu Series X/S. Bohužel se hráči na službě Google Stadia dema nedočkají.

Čas jeho spuštění je pro nás nastaven na 18:00.

Podrobnosti o demu Outriders

Jeho velikost se bude lišit podle platformy, kdy na PC můžete očekávat zhruba 24 GB, zatímco na konzolích to bude 22 GB, avšak na disku to po dekompresi může zabrat o něco více.

Bohužel není v plánu možnost pre-loadu (předběžného stažení), avšak skvělou zprávou je, že dostupnost dema nebude časově omezena, kdy bude dostupné i po vydání plné verze hry.

Pokud navíc budete chtít najít parťáka ke hraní, můžete se podívat na oficiální Discord, kde ho třeba naleznete.

Z pohledu obsahu se můžete těšit na prolog a úvodní kapitolu, takže zažijete úplný začátek, kde potkáte základní nepřátele a vybavení.

Konec demoverze bude po poražení Gausse (první boss). Po jeho skonu se nicméně otevřou některé vedlejší mise, takže se půjde vrátit a prozkoumat dostupný svět.

Také si půjde vyzkoušet všechny čtyři hratelné třídy, kdy budete mít k dispozici 6 slotů pro postavy.

Maximální úroveň charakterů je 7, což umožní různě míchat aktivní schopnosti.

Postupovat pak můžete až na World Tier 5. Pokud nevíte, co jsou World Tiery, tak se jedná o dynamický systém obtížnosti, kde se zvyšující obtížností máte větší šance pro zisk lepšího vybavení.

Počet zdrojů také bude omezen. Tyto zdroje půjde směňovat u zbrojíře za lepší výbavu, ale také si je můžete schovat pro craftování, které bude dostupné v plné verzi.

S tím se pojí pravděpodobně nejlepší zpráva, že pokud budete plnou verzi hrát se stejným účtem jako demo, tak si do ní můžete přenést svůj postup.

Jenom teda pozor. Když si ji nakonec zakoupíte na Epic Games Store, tak sem svůj postup nepřenesete, jelikož demo bude dostupné na Steamu.

Na konci tohoto dlouhého vlákna se pak objevily už jen dvě informace.

První z nich je o trofejích/achievementech, které v demu dostupné nebudou.

Druhá se týká streamování, kdy můžete zcela volně tuto zkušební verzi vysílat, avšak je na místě upozornění, že na konci dema je ukázka s licencovanou muzikou, takže s ní by se mělo nakládat opatrně.

Když se vám poté bude titul z demoverze líbit, můžete si ho předobjednat v obchodě Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama